Átszoktad vinni a gyerekeket a szüleidhez hétvégére hogy kettesben tudjatok lenni a pároddal?
Mit mondasz ilyenkor nekik, miért viszed át a gyereket hétvégére?
A miénk még kicsi, kiságyban alszik, igy nem kell attól tartani hogy este ránknyit vagy dörömböl a szobaajtón.
Az én szüleim messze laknak, nem tudjuk csak ugy átvinni hétvégére pedig ők szó nélkül vigyáznának rá.
Anyósomék viszont nem laknak messze, de a feleségem nem mondaná nekik hogy vigyázzatok a gyerekre szombaton mert kettesben akarunk lenni, ők meg soha nem ajanlják fel hogy vigyük át az unokát. Most is ugy kellett megkérni őket hogy vigyázzanak rá legalább 1-2 órára hogy eltudjunk menni vásárolni nyugodtan
A babysitter annyit kerne orankent mint amennyi az en oraberem :D
Szoval penteken azert dolgoznek hogy a penteki fizetest odaadjam neki szombaton, mikozben anyosom nem dolgozik semmit mar lagalabb 20 eve es aposom is otthon van minden hetvegen
Hát kérdező, valamit valamiért...
Mi nem szoktuk átvinni, tudunk programozni ha elaludt. És ha kiságyban alszik, gondolom a feleséged se dolgozik így vicces anyósodra kiabálni ezt. Plusz, ha hétvégén akartok kettesben lenni, valószínűleg te is otthon vagy hétvégente, csak apósodtól sajnálod?
Anyósod meg nem ingyen bébiszitter.
Ennyi erővel hívd meg a szüleidet hétvégére hozzátok és vigyázzanak ők a gyerekre, amíg ti elmentek randizni kettesben.
"A babysitter annyit kerne orankent mint amennyi az en oraberem :D"
Nyilván nem ingyen dolgozik.
"Szoval penteken azert dolgoznek hogy a penteki fizetest odaadjam neki szombaton, mikozben anyosom nem dolgozik semmit mar lagalabb 20 eve es aposom is otthon van minden hetvegen"
Es? Majd ők eldontik, mivel szeretnék tölteni a szabadidejüket. Ha az én gyerekem vagy velem állna így hozzá majd a jövőben, ha gyerekük lesz, egy másodpercre se vigyaznek az unokára. Az én időmet én osztom be, azzal nekem senkinek nem kell elszamolnom.
semmit mert amikor én kėrtem anyukámat ilyenre akkor nekem is magyaråzkodnom kelett meg időpontott kelett mondanom és betartani nem szivesen vigyázott a gyerekeinkre .
igy nem is kértem meg szivesen ,ha ėtterembe akartunk menni akkor mentünk mikor oviba voltak és szabadnaposak voltunk.
Minek csináltatok gyereket, ha le kell passzolni ahhoz, hogy nyugodtan tudjatok menni bárhová is? Feltételezem mérlegeltétek, hogy nem olyan lesz mint egy farkasfalkában, hogy a rokonoknak/szomszédoknak csináljátok, hanem megváltozik az életetek.
Oké, hogy a nagyik néha szívesen vigyáznak rá, de sok esetben a nagyszülők is dolgoznak még, nem ingyen bébiszitterek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!