Mi volt a legbosszantób dolog, amit a Nagyszülők valaha tettek?
Figyelt kérdés
Kinek milyen esetek vannak?#Nagyszülőség
febr. 20. 07:08
21/22 anonim válasza:
Az én nagyszülöm a legundoritobb a világon,tönkre tett lelkileg és mentálisan,elvette az önbeszülésem az önértékelésem, folyamatosan azt sulykolta/sulykolja hogy semmire sem vagy jo,szerencsétlen vagy,ott alázott/aláz meg ahol csak tud,ott tesz keresztbe nekem ahol csak tud..ha egyszer megd@glik én leszek a legboldogabb ember a világon egy csepp könnyet nem fogok elyteni miatta.Még meg is ünneplem a halálát és teljes szivemből azt kivánom neki hogy a pokolba jusson mert egy ilyenember csak ezt érdemli.
22/22 anonim válasza:
A nagyszülőimből három nagyon variálós, meg dilis...
Az egyik idegességében megiszik egy üveg töményet, majd kifesti a folyosót, majd hajnalig magyarázza a hülyeségeit (konkrétan elaludtam közben)
A másik bipoláris depressziós kedélybeteg, a harmadik meg szimplán variálós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!