Mi volt a legbosszantób dolog, amit a Nagyszülők valaha tettek?
Anyum fiatal volt és hiszékeny. Hitt egy pasasnak, aki örök szerelmet ígért. Nem védekeztek, teherbe esett. A fazon ott hagyta a fenébe. Nagyanyám kitette a szűrét anyámnak, mert neki ilyen gond nem kell. Akkor volt anyu 17.
Rövid időre befogadta egy barátnője családja, elment abortuszra, elkezdett dolgozni, albérletet vett ki. Elég jól keresett akkor, utána a vénasszony meg verte a nyálát, hogy anyámnak mindig tele volt a bukszája és sose küldött haza pénzt.
Egyik ágon: egyedüli lányunoka voltam ezen az ágon, nagyapám pedig lenézett azért, mert lány voltam, és kifejezetten utált, amiért fiús dolgok érdekeltek. Mások előtt csak passzív volt velem, de négyszemközt többször elmondta, hogy nem vagyok normális, biztos valami bajom van, baj van a fejemmel (azért, mert pl a sportok érdekeltek meg a barkácsolás, a babázás nem). Egyik unokatesóm elég semmirekellő, de őt hozzám képest az új trónörökösként kezelte, hiszen fiú volt... A nagymamám pedig, ennek a nagyapámnak a felesége egy tündér volt, csak sajnos nagyapám őt is megnyomorította lelkileg, és nagyon sajnálom, hogy sosem ismerte fel, hogy nagyapám hogy bánt vele.
Másik ágon: Többen vagyunk unokatesók, rajtam kívül mindenki közel lakik ezekhez a nagyszülőkhöz. Így én lettem a kívülálló. Engem nem invitálnak családi eseményekre akkor sem, ha a közelben vagyok, és kb kerülnek, mintha leprás lennék.
Szexuális abúzus, a nagypapám mind engem, mind a saját lányát (anukámat) molesztált gyerekként.
Fura így leírni, de boldog voltam a temetésén.
Én vagyok az egyetlen unokája
aki látogatja sőt a családból
csak én tartom vele normálisan
a kapcsolatot.
Ennek ellenére
ha úgy alakul
hogy hirtelen lemondom
A látogatást és nem megyek
hozzá akkor általában balhézik
miatta. Meg olyanokat mond
hogy " én nem hívtam hogy ezt
közöljem vele" pedig hívtam
csak a telefonja nem jelzi ki.
És hiába magyarázom neki
nem képes elhinni és azt hiszi hazudok.
A másik hogy egyszer nyáron
azzal vádolt hogy terhes vagyok.
Mert meghíztam. Hiába magyaráztam neki hogy nem csak híztam nem hitte el azt hitte hazudok.
Hogy csak neki nem akarom meg mondani. Meg mondta hogy " annyi eszem nincsen hogy vegyek egy terhességi tesztet? " Kb mostanában ennyi bosszantó dolog történt vele kapcsolatban.
Én alapvetően jóban vagyok a nagyszüleimmel, de most a negatívumokat kell sorolni...
Egyik részről valókat nagyon szeretem, sok mindent kaptam tőlük, de nagyanyám nagyon szereti a másik embert b*szogatni. Mikor találkozunk, mindig beszól valamire, kritizálja h miért nem járkálok a temetőbe, miért nem kertészkedek, miért nem lettem vallásos,- úgy, hogy meg sem vagyok keresztelve-, miért van rajtam túl sok fekete...
Másik részről meg olyan passzívak, nem keresnek, ha ott vagyok érdeklődnek és kedvesek, de ennyi. Párszor előfordult, hogy nagyanyám elkényeztetettnek és önteltnek nevezte néhány unokatestvéremet és ezt hosszan ecsetelte. Ismerem őket és nem azok és valamiért ez nagyon rosszul esett számomra, meg valahogy úgy vagyok vele, hogy ne mondjon senki ilyet az unokáira.
A tipikus állatorvosi ló.
Vannak emberek akik minden èlethelyzetben a 101%-ot hozzák. Ès van a nagymama aki pont a fordítottja. Több száz esetből párat megosztok.
- A gyerekèt nem vitte el fogorvoshoz, mert szerinte csak szimulál. Persze arcüreggyulladást is kapott a kezeletlen fogaktól.
Volt, hogy hetekig ordított a fájdalomtól majd nagy kegyesen egy akkor receptre kapható fájdalomcsillapítóból kapott egy felet, ami lórugás volt egy gyereknek. Mára kiderült, hogy olyan fájdalomcsillapító volt amit a vègstádiumú daganatos betegek szedtek az utolsó időszakban.
- Az egyik gyerekènek soha nem volt megünnepelve a születèsnapja, nèvnapja.
- Ami pènzt kapott a rokonságtól a gyereke, illetve a fizetèsèt amit le kellett adnia azt nem tette be a nevère nyitott bankszámlára. Mikor a papa ezt megtudta, majdnem agyoncsapta a mamát.
- Minden ismerősènek azt mondta, hogy Neki milyen hülye gyereke van. Ezt egèszen addig csinálta amíg az akkori főnöke le nem teremtette, hogy nem szègyeli magát?!
- Az èvek alatt ellopott pènzt megitta a barátnőivel.
- Egèsz èletèben lusta volt kimenni wc-re. Olyannyira, hogy remegett az ingertől, ès több alkalommal is befolyt neki FIATALON a vizelete. Nem voltak vizelettartási problèmái.
- Munka után leült az ágy szèlère, ès bambulva addig túrta az orrát amíg el nem kezdett vèrezni.
- Ugyan úgy a heverő szèlèn órákig vakargatta a büdös, mosdatlan lábát, kapirgálta le róla a mocskot, miközben "bambult" a nagyvilágba.
- Felbíztatta a gyereke házastársát, majd az jól elverte odahaza.
- Amikot csak lehetősège volt rá, meglopta felnőtt korára is a gyerekèt majd azt híresztelte, hogy ő tartja el az egèsz családot.
- Mindenkit a gyereke ellen fordított (apját, rokonságot). Mièrt? Mert csak.
Idővel persze idegösszeomlást kapott a gyereke. Csoda, de tudtak rajta az orvosok segíteni, ès amennyire lehetett rehabilitálták.
Ezek a legkisebb súlyú törtènèsek, a durvábbakat nem írom le mert a GyK kitiltana. Több száz eset volt mèg, rengeteg fizikai bántalmazás amit közvetlenül a mamának köszönhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!