Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » 70 évesen az ember megy le a...

70 évesen az ember megy le a lejtőn?

Figyelt kérdés
Nagymamám márciusi 70 éves szulinapjat szervezzük. Mama egészségesen él, főz, internetet használ stb. Nincs baja. De a szulinapi összejövetelre közölte, hogy nem akar ünnepelni, mert egy 70 éves csak lefelé megy már. Mondom ne viccelj Mama és soroltam a pozitív dolgait és annyit mondott, Te ezt nem érted. Miről beszélt akkor?

2024. jan. 24. 22:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
56%
Pedig szivesebben mennék kalandparkba, mint egész nap süssek-főzzek-kiszolgáljak, mert engem ünnepelnek.
2024. jan. 26. 20:25
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
31, az meg a legjobb!!:) Minek sütnél-főznél egy neked szervezett szülinapon? A kérdező sem ezt akarja, ők szerveznék az egészet, nagyinak csak örülnie kellene, hogy gondolnak rá.
2024. jan. 26. 20:28
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést a 31-ért "kiszaladt a számon".

Elkalandoztunk a témától, arra a 22-es választ írtam.

2024. jan. 26. 20:51
 34/35 anonim ***** válasza:

en az iden leszek 70 eves. Iszonyatosan ijeszto a szam annak ellenere hogy betegsegeim mellett is siman letagadhatnek 20 evet aq korombol. szerencses alkat vagyok adok is magamra kulfoldon elunk itt nem varjak hogy "oregasszonyos" legyen valaki kortol fuggetlenul.

az elso sokk akkor volt amikor az 50 et toltottem be a masodik most lesz. en attol felek hogy nem sok lesz hatra attol fuggetlenul hogy itt amugy is sokaig elnek az emberek, nemreg voltunk egy 100. szuletesnapon egy idos holgynel. De minden ember maskent eli meg az evek mulasat.

jan. 12. 12:57
 35/35 anonim ***** válasza:

40 évesen levezettem 1400 km-t külföldi rokonokat látogatni. 50 évesen már félúton megszálltam.

70 évesen már 300 km útán érkezéskor szinte kiesek a kocsiból a fáradtságtól.

jan. 12. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!