Elfogadnád ezeket a feltételeket?
apumékkal már rég nembészelek. mivel elváltak a szüleim még gyermekkoromban. de viszont apai nagyanyám testvéreivel meg annak a gyerekeivel tartom a kapcsolatot.
nos az apai nagyanyám haragban van mindkét testvérével az öccsével meg a nővérével is. én meg beszélek velük a mamám öccse meg növérevel meg annak családjával. az apai mama azt szeretné hogy mivel ő haragba van velük én se szóljak hozzájuk és ne tartsam a testvéreivel a kapcsolatot...
apukám meg a nagybátyám is így tesz mivel az anyjuk haragba van a testvéreivel így apám meg nagybátyám se szól a mama testvéreihez viszont én szólok és beszélek velük. addig nem bekül ki velem az apai mama míg nemforditok azoknak hátat akire ő haragszik mert ugye apám meg nagybátyám mindenkinek hátat fordítanak akire anyjuk haragszik de én nem ..
24F
"azvolt a válasza apámnak hogyha az anyja nemkell nekem vagyis a nagyi akkor ő se kelljen"
Ha ilyen helyzetben lennék, megmondanám az apámnak, hogy gondolja már végig logikusan, hogy vajon nagyi nem kell nekem, vagy én nem kellek a nagyinak, ha nem korlátozhatja a szabad akaratomat.
Őszintén sajnálom, hogy nagyidnak fontosabb az egója, mint az irántad érzett szeretet, apukádban meg akkora a megfelelési kényszer az anyja felé, hogy inkább lemond a veled való kapcsolatról, minthogy kiálljon melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!