Mit tanácsoltok? Mit tegyek?
Röviden elmondom a sztorimat.
Apai nagymamám rosszindulatú, aki szét szakitotta a szüleim anno mikor 8 éves voltam. Aztán nem igen beszéltem apai nagyanyámékkal.. nos apai nagyanyám még a 2 testvérével se volt jóban mert azokkal is ossze veszett. Most bekultek ki 11 ev utan mind a ket testverevel Újévkor... Nos a mama két testvére rám üzenget hogy kiosztanak engem ha nem bekulok ki a mamámmal... De nem akarok mert anyámat meg az anyai nagyanyámat akik felneveltek törődtek velem mai napig ha valami van számíthatok rájuk. Apámra meg apai nagyira nem szamithattam sose. Most rám irt a mamám testvérének a fia is hogy ha nem bekulok ki a mamámmal kihúz a házból, össze morzsol.. ezeket üzengetik ràm.. meg hogy rám jönnek kiosztanak mert sír a nagymamám fáj a szíve most mütötték.. de én mondtam nem akarok.. mit csináljak ha belém kötnek a rokonai meg azt mondják hogy össze morzsolnak?
23/N vagyok
"Nem békülök ki velük, ne ti mondjátok meg mit tegyek" - és lezárod a témát, a hasonló üzenetekre pedig nem reagálsz.
Szerintem nincs értelme nekik elkezdeni bizonygatni a múltat és hogy miképpen érzed/érezted magad stb.
Akkor tedd azt, amit egyébként is tennél, ha valaki kezet emelne rád. 🤷🏻♀️
23 éves felnőtt nő vagy.
Mindig meglepődök, micsoda szörnyű emberek vannak.
Az előző válaszadóknak igaza van. Kilátásba helyezni a feljelentést jó ötlet, de ha esetleg ez sem lenne elég, távoltartási végzést is lehet kérni+ fotózd be, mentsd el valahová az üzeneteiket, hogy legyen bizonyítékod arra, hogy többször is súlyosan megfenyegettek. Ha ez megvan, akkor pedig a kedves rokonságot letiltani minden felületen, hogy ne bombázhassanak téged az idióta kommentjeikkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!