Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tanácsoltok? Mit tegyek?

Mit tanácsoltok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Röviden elmondom a sztorimat.

Apai nagymamám rosszindulatú, aki szét szakitotta a szüleim anno mikor 8 éves voltam. Aztán nem igen beszéltem apai nagyanyámékkal.. nos apai nagyanyám még a 2 testvérével se volt jóban mert azokkal is ossze veszett. Most bekultek ki 11 ev utan mind a ket testverevel Újévkor... Nos a mama két testvére rám üzenget hogy kiosztanak engem ha nem bekulok ki a mamámmal... De nem akarok mert anyámat meg az anyai nagyanyámat akik felneveltek törődtek velem mai napig ha valami van számíthatok rájuk. Apámra meg apai nagyira nem szamithattam sose. Most rám irt a mamám testvérének a fia is hogy ha nem bekulok ki a mamámmal kihúz a házból, össze morzsol.. ezeket üzengetik ràm.. meg hogy rám jönnek kiosztanak mert sír a nagymamám fáj a szíve most mütötték.. de én mondtam nem akarok.. mit csináljak ha belém kötnek a rokonai meg azt mondják hogy össze morzsolnak?

23/N vagyok

jan. 5. 19:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"Nem békülök ki velük, ne ti mondjátok meg mit tegyek" - és lezárod a témát, a hasonló üzenetekre pedig nem reagálsz.

Szerintem nincs értelme nekik elkezdeni bizonygatni a múltat és hogy miképpen érzed/érezted magad stb.

jan. 5. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mama megbánta, majd szól maga .
jan. 5. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
A narci nagymami rad kuldte a repulo majmait. Tipikus. Szigoru no contact az egesz galerival.
jan. 5. 21:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Velük sem állnék szóba többé. Üzenetbe sem bocsátkoznék. Aki pedig az otthonomhoz jönne ilyesmi miatt pattogni (mert ezt majdnem én is írhattam volna), két kézzel hajítanám ki innen.
jan. 5. 22:18
 5/10 A kérdező kommentje:
4# és ha kezet emelnének rám???
jan. 5. 22:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tedd azt, amit egyébként is tennél, ha valaki kezet emelne rád. 🤷🏻‍♀️

23 éves felnőtt nő vagy.

jan. 5. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg jelentheted akár rendőrségen is.
jan. 5. 22:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Írj vissza neki, hogy egyikükkel sem óhajtasz semmiféle kapcsolatot fenntartani, a következő fenyegetésnél pedig megteszed a rendőrségi feljelentést. Ennyit írj, semmi többet. Ha pedig folytatják, jelentsd fel őket. Neked semmi költséged nem lesz, de már lesz hivatalos nyoma a dolognak.
jan. 6. 07:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell tőlük beszarni. Nincsen semmi joguk a zaklatáshoz. Ha odamásznak a nagy pofájukkal, akkor egyszerűen közlöd velük, hogy nem kívánatos a jelenlétük ott. Amennyiben tovább pofáznak, akkor kilátásba helyezed nekik a rendőrségi feljelentést zaklatásért. Egyből eltakarodnak, ha látják, hogy hívod a rendőröket. Az ilyenek rendesen betudnak szarni ettől, azokkal szemben nincsen ekkora lepcses pofájuk. Undorító banda.
jan. 6. 09:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Mindig meglepődök, micsoda szörnyű emberek vannak.

Az előző válaszadóknak igaza van. Kilátásba helyezni a feljelentést jó ötlet, de ha esetleg ez sem lenne elég, távoltartási végzést is lehet kérni+ fotózd be, mentsd el valahová az üzeneteiket, hogy legyen bizonyítékod arra, hogy többször is súlyosan megfenyegettek. Ha ez megvan, akkor pedig a kedves rokonságot letiltani minden felületen, hogy ne bombázhassanak téged az idióta kommentjeikkel.

jan. 27. 21:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!