Hogy dolgozzam ezt fel?
24 éves vagyok F .
Nagymamám 65 éves lesz Májusban (ha megéri) .. Sajnos beteg és bármikor meghalhat. Egyetlen unoka vagyok anyai ágon;( nagyon fáj ha nem lesz. Nem rákos beteg, hanem erősen érszűkületes. Először mindkét lábában tágitottak ereket, az agyában beültetett stentet is kapott azonban szívében is három főér elvolt dugulva a LAD, CX, ES AZ RCA . LAD ÉS CX 80-90% stenosis volt rajta azt megtudták csinálni. De a Jobb koszorúéret az RCA-t nem tudják mert laesio sérülés is van rajta hiába hogy kétkoszoruer megvan neki nyitva de a RCA neki a domináns ere. Ha az elzarodik annyi;((( szivmutet meg nem lehet nala alkalmazni
Ne erre koncetralj, hanem hogy még él. Legyel sokat vele.
Ennyit tudsz tenni.
Én 25 évesen édesanyámat vesztettem el. Nagyon rossz volt látni a folyamatos leépülését majd szembesülni a halállal. Otthon, a házunkban. Aztán 48 voltam amikor apámmal kellett végig csinálni.
Azt tudod tenni, hogy amíg él, minél több időt töltesz vele. Hallgatok, ahogy mesél régi időkről. A szereteteddel széppé teszed utolsó hónapjait.
14:00
Aki szándékosan félre akar érteni valamit az félre is fogja, ennyit rólad.
18 maga a fogalom meg a ténye a halálának oké, tudomásul veszed, elméletbe felkészülsz rá. De a gyakorlat nem egészen olyan, mint az elmélet és mindenki máshogy éli meg/ máshogy dolgozza fel.
Ez olyan hogy tudod hogy van aki halálos beteg, te leszel az valószínű, hogy úgy érint mint elméletbe vagy amikor egy távolabbi ismerősöd halálos beteg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!