Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit csináljak? Dolgozzak?

Mit csináljak? Dolgozzak?

Figyelt kérdés
Van egy munkám,ami nem olyan fárasztó,reggel 7-töl délutűn 2-ig tart minden nap.Nem szeretném ott hagyni,mert a fizetés sem rossz,és időm is van szabad.De mostanában fordult a kocka,több pénzre van szükségem,és emellett még tudnák munkát vállalni,mondjuk olyat,hogy egy nap 24 órás munka,és 3 vagy 2 nap szabad.A kérdésem csak az,hogy birnám ezt csinálni,hogy egyik munka után rögtön szaladni a másikba?Volt(van) itt valaki hasonló helyzetben?22L
2011. jún. 16. 20:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy darabig biztos tudnád csinálni,a tűrő képességeidet nem ismerem.
2011. jún. 16. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
én folyamatosan biztosan nem bírnám, de egy ideig biztos ezt is lehet bírni. de így nem sok magánéleted lesz.
2011. jún. 16. 20:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
addig persze hogy tudnád csinálni amíg nincs családod. A párom is így csinálja
2011. jún. 16. 20:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ha csak rövid időről van szó,max. fél évig,és azért lesz szabadnapod is minden héten,akkor oké. nekem tovább nagyon nem ment.
2011. jún. 16. 20:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Rövid ideig. A szervezetet nem lehet kizsákmányolni. Függ a munkától is: ha figyelni kell, felelősségteljes, akkor veszélyes kialvatlanul, de ha lehet 1-3 órákat szunyálni, akkor működhet, pláne, ha nagyon motivál a cél.
2011. jún. 16. 20:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Én 24/48-ban dolgozom. Néha előfordul, hogy még pár órát maradnom kell a 24 után. Túlélem, de nem szívesen csinálom. Rendszeresen és hosszú távon biztosan nem vállalnám.
2011. jún. 16. 20:21
 7/11 anonim ***** válasza:
51%

Hát nem nagyon lesz más választásod, mert erről szól a kormány terve h minden fiatal dolgozzon látástól vakulásig.

Ki kell fizetni az államadósságot...

2011. jún. 16. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Lehet! Én tíz évig csináltam. Hála Istennek, már egy helyről is megvan ami kell. Ami nem sok, de elég.

De nagyon sokan vannak, akik egy életen át csinálják, hogy több helyen dolgoznak. Persze, csak enni és aludni járnak haza.

Nőként nehezebb az biztos pláne, ha gyereked is lesz.

Ha a cél nemes és megéri sok sikert. Az biztos, hogy a főállásodban nehezebben tudsz majd megfelelni.

2011. jún. 16. 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Alkalmi munkák is vannak, pl. statiszta, stb. Meg négyórás, stb. De inkább azt gondold meg, hogy tényleg több pénzre van-e szükséged (adósság, stb.) vagy csak valami fölösleges kacatot karsz venni, ami 2 nap után meg a szekrény tetejére. Vagy hogy ahogy most élsz, az mennyire a lehető legolcsóbb (és legegészségesebb), s ha tudsz még kevesbb pénzből, de még egészségesen élni, akkor tudsz a legtöbbet spórolni. Vagy gondold át, hogy mi fontosabb, és a kevésbé fontosat nem veszed meg, stb. De csak azért írtam ennyit, mert nem tudom, hogy miért kell több pénz.
2011. jún. 16. 20:30
 10/11 A kérdező kommentje:
igen.adósság is,és egyéb okok,mint például,itthon lakom a szüleimmel.Idővel szeretnék elmenni és külön élni.Biztosan nem lessz könnyü,de szerintem megprobálom.Köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 16. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!