Padláson tárolt, 20-25 éves gyerekruhákat és játékokat elfogadnátok a nagyszülőktől?
A ti szuleitek tettek el valamit a majdani unokáknak?
Én nem igazán szeretném elfogadni, de sértődést sem szeretnék.
A játékokat igen. Egy csomó olyan játékot kaptunk, ami kicsit kopott, de már vagy nem kapható vagy sokkal rosszabb minőségben. A lányom egyik kedvenc plüsse is onnan van, az újak nem kellenek, csak az a félig vak, megsárgult kutya, de hát istenem :-)
Amúgy anyukámék most a nagyszüleik házában élnek, és a háromévesem kiásta az udvaron anyámék gyerekkori homokozó lapátját :-) azóta is azzal játszik.
A ruhák sorsa a tárolástól függene. Anyósomtól kaptunk, de azok sajnos agyonhasználtak és szakadtak voltak már, nem bírták az állást sem. Így elfogadtam, egy két jobb darabot látványosan elraktam, a többit némán kidobtuk. Nem akartuk megbántani őt, nyilván érzelmileg kötődött a saját fiai negyvenéves cuccaihoz, de már használhatatlanok voltak sajnos.
"Attól, hogy valaki kicsi és magatehetetlen még nem kell hlyén kinéznie, egy 20-25 éves ruhában pedig..."
Mondjuk nem mintha egy újszülöttnél vagy 1-2 évesnél bármit is számítana a kinézet. Pont ugyanolyan hülyén fog kinézni a sok csilli-villi szarban amint a szüleid ráadnak.
Igen, de átnézném.
A fiam örökölt borzalmasan ronda mellényt az apjától, azt látni se akartam. De ha ez a rondaság nincs jelen, nagyon is nagyra értékelem az ilyesmit. A takaróhuzatja is az apjáé volt, néhány játéka, és normális, vállalható ruhája is. Anyósomnál is ezekben a ruhákban van, szerintem nincs evvel baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!