Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Más is megszakítaná a kapcsola...

Más is megszakítaná a kapcsolatot a nagyszülőkkel, akik maradiságból nem engedik hogy átiratkozzak hozzájuk a szociális ösztöndíj miatt? Nem vagyunk gazdagok, de a havi szállást megoldhatnám belőle. Sajnos mindenki így csinálja így ahol a szülők

Figyelt kérdés

minimálbért kapnak már elég, hogy ne adják meg.

Sajnos nagyon csököttek és maradiak miközben csak egy papírról van kb. szó.

2023. júl. 16. 21:29
1 2 3 4
 11/38 hosszúhajú ***** válasza:
56%
egy vérségi kapcsolatot nem szakítanék meg. más retorzió lenne. pl én sem tennék meg dolgokat értük.
2023. júl. 17. 00:46
 12/38 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Mondjuk én nem trükköztem a szociálkával, inkább dolgoztam, de én ilyen lúzer fajta vagyok.
2023. júl. 17. 04:16
 13/38 anonim ***** válasza:
62%
Szóval már most ki nem állhatod őket, de azért szívesség kéne. Szerintem legyen gerinced.
2023. júl. 17. 04:25
 14/38 anonim ***** válasza:
58%
Hát nem tudom, én koliban lakva is simán tudtam melózni.
2023. júl. 17. 05:46
 15/38 anonim ***** válasza:
70%
Nekem mondjuk eszembe nem jutna csalni, de ha unokanak igen én sem engedném. Ha emiatt maradinak meg csököttnek tart, jobb is ha az életben többet nem látom
2023. júl. 17. 06:05
 16/38 anonim ***** válasza:
64%
Maradinak lenni jobb, mint csalónak.
2023. júl. 17. 07:15
 17/38 anonim válasza:
66%
Minek mész oda?
2023. júl. 17. 08:22
 18/38 anonim ***** válasza:
26%
Ez nagyon alja cselekedet. Konkrétan havi nem kis pénzekről beszélünk, amit ok nélkül a te zsbedből ki, állam papa zsebébe be akarnak rakni. Nekem már az eddigiek is bőven elég lenne, hisz nincs bennük igazán tisztelet, szeretet. Szóval ez nálam biztos az utolsó "csepp", utolsó fröccs lenne a pohárba.
2023. júl. 17. 08:40
 19/38 anonim ***** válasza:
35%
18, és az mennyire alja cselekedet, hogy olyan esik el a pénztől, aki nem csal, és a valóságban rosszabb az anyagi helyzete, mint a kérdezőé?
2023. júl. 17. 08:45
 20/38 anonim ***** válasza:
58%
6-os, ha a csökött agyaddal nem fogtad volna fel: Úgy "csak egy papír", hogy ha aláírja a két öreg, akkor úgy számít, mintha ott lakna a két unoka. És így az egy háztartásban élők egy főre jutó jövedelme már kellően alacsony lenne, hogy megkapják a szoc. ösztöndíjat. Tehát az öregeknek tényleg csak egy papír, az unokák nem költöznének be vagy ilyesmi.
2023. júl. 17. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!