Utálom a nagymamámat és ő is utál engem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem élek Magyarországon. Évente kétszer látogatom (karácsonykor és amikor hazamegyek). Nekem kell kiszolgálnom az egész famíliát az ő házában, ha más segíteni akar, azt mondja, hogy ő ENGEM kért meg. Felhozza, hogy nekem miért nincs családom, biztosan mert sokat okoskodom és nem tudok főzni, illetve felhozza, hogy én mit rosszalkodtam 15-20 évvel ezelőtt. Ha pár napig/hétig a szüleimnél maradok (fizetek mindent, nem megvendégelnek), azt mondja, hogy ő biztosan nem engedné, mert aki 1500 kilométerre költözött önszántából, az ne várjon semmit otthonról.2023. júl. 2. 14:12
32/58 anonim válasza:
Imádom az olyan embereket, akik imádják önszántukból szoptatni magukat és házhoz szaladnak a pofonért.. majd jönnek sajnáltatni magukat 😂
33/58 anonim válasza:
"Mutogatni az Iphone-t ami annyiba került, mint az egyhavi nyugdíja, a tengerparti nyaralásokról meg a hajóutakról képeket. Megyek ősszel Balira, azt is szeretném elmesélni."
. Ez, mondjuk, van olyan szánalmas, mint amit az öreglány csinál.
34/58 anonim válasza:
Nem kell meglátogatni, pláne nem az ő házában kiszolgálni az összes többi családtagot (ezt nem is értem, megmondom őszintén, hogy kell ezt elképzelni - oda gyűlik össze a család pl. karácsonyozni és te főzöl?), amikor évente 2x hazamész. Azokkal töltsd azt a kevés időt, akik szeretettel fordulnak feléd.
35/58 anonim válasza:
Helyes, hergelni kell a vén tyúkot.
36/58 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel... azóta azt mondta, hogy én ne menjek oda, mert az az ő háza.
2023. júl. 31. 15:39
37/58 A kérdező kommentje:
És mivel elmúltam 18, már nincs irántam felelősség.
2023. júl. 31. 15:41
39/58 anonim válasza:
azóta azt mondta, hogy én ne menjek oda, mert az az ő háza.
Miért mondta ezt neked? Történt valami?
40/58 anonim válasza:
Megszabadultál a vén savanyúságtól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!