Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyszülői láthatáson mit...

Nagyszülői láthatáson mit szabad és mit nem?

Figyelt kérdés

Miután megítélték a nagyszülőknek a láthatást és átjönnek muszáj a szülőknek kedvesnek lenniük? Kötelesek vagyunk társalogni? Ha nem tetszik amit a gyerekemmel tesz vagy amit mond neki rászólhatok?

A kistesó is hamarosan megszületik, ebben az esetben muszáj megengednem, hogy megfogják és babázzanak?

2023. máj. 27. 23:05
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
A kamerán már gondolkoztunk és valószínű venni is fogunk biztos, ami biztos. Köszönöm a tippet!
2023. máj. 28. 13:53
 12/30 anonim ***** válasza:
60%

Kamerát nem szereltethetsz fel, mert személyiségi jogokat sért, és ha felnyomnak érte, te kapod a megróvást. :(

Hozzánk ezért nem jöhet pl anyám unokázni akkor, amikor én nem vagyok 100% a gyerek mellett.

Kizárt, nem marad vele kettesben, és magasról teszek a hisztijére. Az én életemet tönkreb...ta, a gyerekemét nem fogja, akkor sem ha papírt lobogtat.

2023. máj. 29. 09:01
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

"Kamerát nem szereltethetsz fel, mert személyiségi jogokat sért, és ha felnyomnak érte, te kapod a megróvást. :("

De, felszereltetheti, csupan ki kell tennie jól láthatóan egy matricát róla-lásd a Ring ajtocsengo- illetve közölni is kell az illetovel. Az már a másik saját dontese, hogy marad e vagy megy e ezek után.

2023. máj. 29. 09:09
 14/30 A kérdező kommentje:

Ennek a kamerás dolognak akkor még utána nézek mennyire megengedett vagy legalább hangfelvételt csinálni.

Nem is értem, hogy ezek nélkül mégis hogy bizonyítaná az ember az igazát... Ha meg felhasználod a bíróságon még te vagy a rossz...

2023. máj. 29. 09:46
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha engedélyt ad a másik rá, akkor lehet kamerás felvételt vagy hangfelvételt készíteni. Ha kiteszed a matricát jól látható helyre, hogy kamera működik a ház x részében, illetve kozlod is az illetovel, jól hallhatóan és érthetően, és ő bemegy az adott helysegbe, onnantól beleegyezik. Hangfelvetelnel ugyanígy, kozlod, hogy úgy mondja a mondandojat, hogy rögzíteni fogod és tovább mondja, azzal engedélyt adott.
2023. máj. 29. 10:11
 16/30 A kérdező kommentje:
Rendben, így akkor következmény nélkül megtehetem. Köszönöm a segítséget!
2023. máj. 29. 12:54
 17/30 anonim ***** válasza:
80%

Undorító ez a magyar jogrendszer. Itt már mindenkinek köze van a gyerekhez még a sarki Marikának is...

Nem elég ha az apja elviszi az öregékhez, de még külön időt kell szakítani a kevés szabadidődből hogy nagymuter baxxxa magát? Kész röhej!!!

Mondjuk mit várunk? Hány gyerekről lehet olvasni hogy bántalmazzák a láthatáson, mert joooga van elvinni a gyereket... Elmennek a jogalkotók a büdös p*ba!

Ha nálunk ilyen lesz, biztos elmondom a bíróságon h milyenek..

Nézz utána a kamerának, utána szólj h hogy alakulnak az események 😃

2023. máj. 30. 14:10
 18/30 A kérdező kommentje:

Engem is bosszant, hogy mégis miért van ennyire nagy joguk a nagyszülőknek...

Mellesleg a mediátor is egy nagymama volt és nyílván csak én voltam a célpontban a "megbeszélésen"...

Még a papírt várjuk az ítéletről meg 1 találkozót lehet megvárunk (akkor még úgyis jól viselkednek) és csak utána élesítjük a kamerákat. De írok a fejleményekről majd. :)

2023. jún. 1. 18:57
 19/30 anonim ***** válasza:
11%
Szegény gyerek... Ilyen mérgező anyától jót nem tanulhat. Én vizsgához kötném a szülővé válást. Mindjárt megoldódna a Föld túlnépesedése is.
2023. júl. 17. 21:47
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
19# De egy bántalmazó nagyszülőktől biztos többet tanul.:) Ha már a szülők életét tönkretették,a gyerekét nem kellene. Kérdező, azóta miujság?
2023. szept. 22. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!