Nagyszülői láthatáson mit szabad és mit nem?
Miután megítélték a nagyszülőknek a láthatást és átjönnek muszáj a szülőknek kedvesnek lenniük? Kötelesek vagyunk társalogni? Ha nem tetszik amit a gyerekemmel tesz vagy amit mond neki rászólhatok?
A kistesó is hamarosan megszületik, ebben az esetben muszáj megengednem, hogy megfogják és babázzanak?
Kamerát nem szereltethetsz fel, mert személyiségi jogokat sért, és ha felnyomnak érte, te kapod a megróvást. :(
Hozzánk ezért nem jöhet pl anyám unokázni akkor, amikor én nem vagyok 100% a gyerek mellett.
Kizárt, nem marad vele kettesben, és magasról teszek a hisztijére. Az én életemet tönkreb...ta, a gyerekemét nem fogja, akkor sem ha papírt lobogtat.
"Kamerát nem szereltethetsz fel, mert személyiségi jogokat sért, és ha felnyomnak érte, te kapod a megróvást. :("
De, felszereltetheti, csupan ki kell tennie jól láthatóan egy matricát róla-lásd a Ring ajtocsengo- illetve közölni is kell az illetovel. Az már a másik saját dontese, hogy marad e vagy megy e ezek után.
Ennek a kamerás dolognak akkor még utána nézek mennyire megengedett vagy legalább hangfelvételt csinálni.
Nem is értem, hogy ezek nélkül mégis hogy bizonyítaná az ember az igazát... Ha meg felhasználod a bíróságon még te vagy a rossz...
Undorító ez a magyar jogrendszer. Itt már mindenkinek köze van a gyerekhez még a sarki Marikának is...
Nem elég ha az apja elviszi az öregékhez, de még külön időt kell szakítani a kevés szabadidődből hogy nagymuter baxxxa magát? Kész röhej!!!
Mondjuk mit várunk? Hány gyerekről lehet olvasni hogy bántalmazzák a láthatáson, mert joooga van elvinni a gyereket... Elmennek a jogalkotók a büdös p*ba!
Ha nálunk ilyen lesz, biztos elmondom a bíróságon h milyenek..
Nézz utána a kamerának, utána szólj h hogy alakulnak az események 😃
Engem is bosszant, hogy mégis miért van ennyire nagy joguk a nagyszülőknek...
Mellesleg a mediátor is egy nagymama volt és nyílván csak én voltam a célpontban a "megbeszélésen"...
Még a papírt várjuk az ítéletről meg 1 találkozót lehet megvárunk (akkor még úgyis jól viselkednek) és csak utána élesítjük a kamerákat. De írok a fejleményekről majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!