Mennyi pénzt adsz a nagyszülőknek, ha náluk nyaral a gyerek?
Figyelt kérdés
Nálunk 2 hét lenne, 2 kamszfiú, akik esznek rendesen. Költekezési lehetőség egy kisváros szintjén van, szóval belépőjegyekkel minimálisan kell csak számolni.2023. máj. 25. 16:17
2/53 anonim válasza:
Nagyszülőknek semmit. Ennyit igazán megtehetnek, hogy etetik az unokákat 2 hétig.
A kamaszfiúknak adnék zsebpénzt, amiből azt vesznek, amit akarnak.
10 ezer ft/fő. Én így tennék.
4/53 anonim válasza:
Semmit,de el se fogadnák.Gyerekeknek adnék én is fagyira,stb.
5/53 A kérdező kommentje:
Megesznek 3 lángost fejenként meg 5 palacsintát vagy 4-5 rántott húst. Rizst egy zacskóval. Napi fóliás felvágott, heti 200 g-os vaj. Kifli kettesével. Gyümölcs, fagyi. Ezek nem olcsó dolgok 200 ezres nyugdíjból.
Vagy inkább vigyünk kaját, vásároljunk be, az is opció.
2023. máj. 25. 16:36
6/53 anonim válasza:
Soha nem kértek még pénzt a 3 gyerekért, zsebpénzt se, ha a gyerekek akarnak, elviszik a már meglévő zsebpénzüket, de ennyi. Kaját-múzeumbelépőt a mamák állják. Az elején megkérdeztük tőlük, beadjunk-e valamit, az összes felháborodott, hogy mitképzelünk, és ennyiben maradtunk. :)
7/53 anonim válasza:
Tőlem nem fogadnak el semmit, pedig egyedi étrenden vannak a gyerekek, ami háromszoros árú hozzávalókat jelent az étkezésben. A belépőt is fizetik nekik, ha mennek valahova. Meg is sértődnek a felajánlásra.
8/53 anonim válasza:
Nem fognak éhen halni, ha 2 hétig nem esznek fejenként 3 lángost, 4-5 rántott húst és a többit. Vannak olcsóbb ételek, amikből lehet enni, nem kell mindig rántotthús, lángos és árustól fagyi, megvesznek boltból egy nagyobb dobozosat és az legyen elég 1 hétre, következő héten megint egy doboz.
9/53 anonim válasza:
Én vinnék kaját anyámhoz.
A belépőkre, mi egyebekre meg nem tudom.. 20-30?
Csak úgy 0 forinttal tuti nem hagynék ott nála egy gyereket se. A 200at se éri el a nyugdíja. Nem lenne pofámon bőr. Orvoshoz is sokat kell járnia, ami nem olcsó. Nincs pénze.
10/53 anonim válasza:
A nagyszülők készülnek erre. Nálunk sértésnek is vennék.Esetleg akkor vásároljatok be.De mondjuk ezt nektek kéne megbeszélni.Nálunk személyes sértésnek vennék,hogy azt gondolom nem tudnak egy évben ennyit költeni az unokákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!