Mennyi pénzt adsz a nagyszülőknek, ha náluk nyaral a gyerek?
"De azért ne akarjuk már azt se mondani,hogy akinek a szülei megoldják,vagy nem fogadnak el támogatást,azok szenvednek,mi meg az nem vesszük észre"
Sajnos tömegével nem veszik észre a fiatalok, hogy a nagyszülők nélkülöznek. Tisztelet a kivételnek.
43, ismerek nem egy olyan családot, ahol a nagyszülők erőn felül segítenek a gyerekeiknek, az unokáknak és sosem vallanák be, hogy ez nekik mennyire megterhelő, mennyire erőn felül van, mert szégyellik. A fiatataloknak kellene észrevenni, nem elfogadni a támogatást, ha látszik, kuporgatás árán jött össze és aki kapja a támogatást, sokkal jobban él, mint aki akadja.
Mindenkinek a saját családjánál kellene ezeket a kérdéseket tisztázni, de tisztában vagyok vele, ezek elég kínos kérdések, pont ezért söprik a szőnyeg alá.
Ezek igen összetett kérdések,
Nyugodtan meglehet és meg is kell mondani a kamaszoknak hogy nincs mindenhol és mindenkinél habzsi dözsi.
Nagymamánál Pl nincs elégedjenek meg azzal ami ott van .
Semennyit. Ugyan nem két kamaszok van, hanem két kisgyerekem. Anyám hozzám is b.szná a pénzt, és elmondana minden hülyének. És belegondolva teljesen megértem. Ha megérhetem azt a kort, hogy lesznek unokáim, és képes leszek vigyázni rájuk, én is boldogan költök majd rájuk, és elhajtanám a gyerekem, ha fizetni akarna. Kire költene az ember, ha nem a legfontosabbakra, a családra?
Persze azért szoktunk vinni cuccokat, kaját, alapanyagot vagy valamit, mert nekünk is jó érzés, ha kivesszük a részünket, és igyekszünk a vigyázást meghálálni, ahogy lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!