Anyós büszkén mutogatja az unoka képeit, közben nem is érdekli?
Az ilyen típusú nagyinak szimpla trófea az unoka. Emlékszem, az egyik nagymamám is ilyen volt.
Nem látogatott, elvárta hogy engem vigyenek (később meg én menjek) hozzá - pedig felajánlottuk a fuvart, akár az ágyat is, maradjon amíg tetszik. Ő (az egyszerűség kedvéért legyen Mama)egy pici lakásban lakott, másik nagyszüleim (a másik nagymamám legyen Nagyi) egy kertes házban.
(Azt meg sem említem, hogy a másik nagymamámat nem is lehetne visszatartani. Mindkét nagymamám egy másik országban lakik, Nagyi rendszeresen jött ki hozzám, amíg csak bírt. Mama is utazgatott, olyankor kötelező jelleggel meglátogattuk, ő szinte sose jött.
Amikor Mama elvitt engem "tekeregni", akkor rendszerint meglátogattunk egy-egy nénit. Én szépen le lettem ültetve egy székre - előtte persze be lettem mutatva, mint "egy szál Unokám!!", aztán elkezdtek beszélgetni valami olyanról, ami engem egyáltalán nem érintett, és persze be se vontak. 8-ra haz kellett volna vinnie, 9 órakor még nagyban tárgyaltak valamit.
Olyan kár, hogy jó gyerek voltam. Ha borogattam volna ezt-azt, akkor nem untam volna ott szét a fejem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!