Az anyai vagy apai nagyanyád szereted jobban? mi a keresztnevük? hányadik unoka vagy apai és anyai ágon.?
anyai ágon egyetlen unoka vagyok. és apai ágon is. az Ilonka mamamat szeretem jobban. (anyai )
a Kati mamám az apai egy harpia! anyámat és apámat szétszedte
Tipikus egyedülálló anya nevelte unoka történet!
Aztán miben volt "hárpia" VELED a nagyanyád?
Mert attól, hogy anyád nem jött ki az anyósával, neked még nm kötelező utálni, legfeljebb ha ellene vagy nevelve.
Szétszedni meg komoly, felelősségteljes, egymást szerető embereket nem lehet, de majd te is megtanulod...
Egyformán szeret(t)em őket, az apai nagyim (Éva) sajnos már régen meghalt, anyai nagyim Mária.
Anyai ágon az első, apai ágon a harmadik unokaként születtem.
Mindkettő nagyin szeretem. Talán az anyai nagymamám kicsit közelebb állt hozzám, amíg élt. Ő Ilonának hívták, apa nagymamámat pedig Márianák.
Anyai oldalom 15, apain 6 unoka van.
1es azért ez se mindig így megy. Én is rühellem apám anyját, egy rosszindulatú szarkeverő.
Anyám anyját szerettem jobban, sajnos 11 éve meghallt. A 3. unoka vagyok. A nevet nem írom, elég ritka név.
Anyai mamának Annának első unokája vagyok, egyben a kedvenc is, majdnem minden nap járok hozzájuk, annyi idős vagyok mint te.
A másik mamának második unoka vagyok. Engem nem igazán szeret, lehet semennyire. De ez összefügg szerintem azzal is, hogy apa két testvérét nagyon szereti..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!