Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nemrég volt bál az iskolába,...

Nemrég volt bál az iskolába, és a mama nem engedett el?

Figyelt kérdés
17 éves elmúltam, fiú vagyok. Nagyszülőkkel élek, és a mama nem engedett el az iskolai bálra, mivel nem engedte meg, hogy olyan későig ott legyek. Általában már 7 órakor aludni kell este. Igazságtalannak érzem, hogy minden osztálytársam ott lehetett a bálon, ami éjfélig tartott, csak én nem. Jogos a kiakadásom?
2023. márc. 17. 16:46
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Olvastam olyan választ is, hogy próbáljak meg félretenni pénzt.. Nem nagyon sikerül, mivel a magántanár, akihez járok számomra picit magas órabérért tanít. Igazából nem is értem, hogy miért kérnek manapság a magántanárok el ilyen sok pénzt egy tanóráért, amikor egy gyerek jussa a munkán közel nem egyezik meg a tanár által kitűzött óradíjjal.
2023. márc. 18. 11:46
 42/43 anonim ***** válasza:
80%

Mert a tanárt rohadtul nem érdekli, honnan szerzed meg a pénzt, amit fizetsz neki, azért. És azért is, mert ő tanult, és nem a gépet verte. Azért tanult, hogy később átadhassa a tudását.

Másik opció: leülsz és megtanulod magadtól.

Bár egyre inkább úgy fest, te mindenkiben a hibát keresed, és nem a megoldást, a kompromisszumot.

2023. márc. 18. 12:05
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Mikor fekszik le a "mama"? Mert szép és jó itt hogy beszélje meg vele, de szerintem egy berogzült 80 éves embert nem változtat meg... Úgyhogy én a helyedben elszöknék a bállba, hajnalba meg csöndben visszasuvickolnék ha ők is lefekszenek korán, márpedig ha 7 kor takarodó akk ők se fekudhrtnek keson... Ha meg nem jön be akk bizony veszekedés közt is elmennék, gondolom nem áll eléd..
2023. márc. 21. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!