Nemrég volt bál az iskolába, és a mama nem engedett el?
19
Több kérdést is kitett már. Úgy kezeli mint egy 5 évést.
Én nem hergelem ellene viszont egy felnőtt is lehet mérgező. Meg kell vele beszélni a dolgokat főleg hogy már lassan 18 éves. Nem lehet mindent eltűrni.
Szóval egy szülő bármit megtehet a gyerekével mert neki van pénze ő meg kussoljon és tűrjön mindent? Ne legyen véleménye, ne legyen magánélete?
Vannak toxikus szülők ez nem egy kitalalt dolog. Általában nem veszik komolyan mert a gyerek neve kuss.
24-ne túlozz senki nem írt még hasonlót se.
Engem is így manipulált apám mikor olyan kedve volt. "Hálás lehetsz nekem hogy nem raklak ki." Én meg érezzem magam szarul attól is hogy élek. Nem lehetett vele beszélni se, egy idő után már nem is mertem nem akartam veszekedni.
Egy rendes kapcsolat a kommunikációról szól. Mind a 2 félnek meg kell hallgatnia a másikat. A felnőttnek a gyereket is. Egy gyereknek is vannak godnolatai és érzései. Együtt kell tudni élni kompromisszumokkal.
26
A kommunikáció az nem arról szól hogy az van amit az egyik mond és a másikat meg se hallgatjuk.
Megbeszélik és úgy alakítják a dolgokat hogy mind a kettőjüknek jó legyen.
Fura én haza tudok jönni úgy hogy nem keltek fel senkit. Nem igazságos egyből arra gondolni hogy részeg lesz és nem hagyja aludni a mamát vagy valami hulyeséget csinál. Ez egy iskolai rendezvény, könyörgök tele van felnőttel és ott aludhat egy barátjánal ha akar(persze godnolom az se engedi meg ha ezt se)
Nem normális az se hogy nem csinálhat semmit mert a mama aggódik. Teljesen átlagos dolgokat nagyít fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!