Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Más sem szereti a nagyanyját?

Más sem szereti a nagyanyját?

Figyelt kérdés
Apám anyjáról van szó. Egyszerűen az a tipikus vénasszony,mindenlébenkanál. Mindenbe beleüti az orrát, kíváncsi, mindent jobban tud és okoskodó. Egyszerűen elviselhetetlen személyiség. Emellett iszonyat fukar. Én mindent megpróbáltam, hogy jóban legyünk, de egyszerűen nem tudom eljátszani, hogy kedvelem, mert nincs miért. Azt is próbáltam már, hogy kerülöm, de apám rögtön azzal jött, hogy miért nem megyek meglátogatni... Ő persze nem lát tisztán, mert az anyja, mindenkinél előbbrevalóbb. Mindemellett rájöttem arra is, hogy folyton kérdezi apámtól, hogy mikor váltok munkahelyet, mert itt keveset keresek (szerinte)... Kérdezem én, miért avatkozik bele a dolgaimba?! De ez csak egy dolog,és tudnám sorolni órákig. Nos a kérdésem az lenne ebben a helyzetben mi lenne a megfelelő viselkedés irányába a részemről? Valaki hasonló cipőben?

2022. nov. 22. 16:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

En pont az ellenkezoje voltam es vagyok. Nagymamam nevelt fel 10 napos (nem tevedes!) koromtol mert anyam sose akart gyereket csak akkor tilos volt Mo on az abortusz.Imadtam tunderi okos teli bolcsesseggel elo nagymama volt aki nekem egy eletre szolo utmutatast adott azzal ahogyan elt.

Nagyon szerettem, mar felnott voltam amikor meghalt tobb mint 30 eve de ma is hianyzik a fenykepe ott van az ejjeli szekrenyemen es minden este elkoszonok tole. szerencses voltam hogy ilyen nagyit adott nekem a sors.

okt. 27. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!