Apám anyjáról van szó. Egyszerűen az a tipikus vénasszony,mindenlébenkanál. Mindenbe beleüti az orrát, kíváncsi, mindent jobban tud és okoskodó. Egyszerűen elviselhetetlen személyiség. Emellett iszonyat fukar. Én mindent megpróbáltam, hogy jóban legyünk, de egyszerűen nem tudom eljátszani, hogy kedvelem, mert nincs miért. Azt is próbáltam már, hogy kerülöm, de apám rögtön azzal jött, hogy miért nem megyek meglátogatni... Ő persze nem lát tisztán, mert az anyja, mindenkinél előbbrevalóbb. Mindemellett rájöttem arra is, hogy folyton kérdezi apámtól, hogy mikor váltok munkahelyet, mert itt keveset keresek (szerinte)... Kérdezem én, miért avatkozik bele a dolgaimba?! De ez csak egy dolog,és tudnám sorolni órákig. Nos a kérdésem az lenne ebben a helyzetben mi lenne a megfelelő viselkedés irányába a részemről? Valaki hasonló cipőben?
Nekem csak simán egy idegen, nem érzek iránta semmit. De szerintem nem kell mindenkit szeretni, csak mert rokon, a szeretetet ki kell érdemelni.
2022. nov. 22. 16:55
12/21 anonim válasza:
Két nagyanyámból egy ilyen.
Kerülni kell sajnos. Szokványos jelenségnek mondható.
2022. nov. 22. 16:56
13/21 anonim válasza:
Na még a pontozáshoz egy gondolat...
És akkor a 10-es van felpontozva, mert szerintetek a nagypapák mind alkoholista trógerek...?
Azért elképesztő egy világkép..
Nem is értem, mit keresek itt a GYK-n. :-D
2022. nov. 22. 17:04
14/21 anonim válasza:
13
Nem volt szó trógerekről. Akiket én ismertem, érelmes, okos, érzékeny emberek voltak akik valamilyen oknál fogva szó szerint halálra itták magukat, szerinted ez mégis milyen jövőképet vagy mintát adott a gyerekeiknek, unokáiknak. Na és itt nincs vége, nem tudom hány millió alkoholista országa vagyunk most éppen, de jelentős a szám.
2022. nov. 22. 17:17
15/21 anonim válasza:
Én szeretem.
2022. nov. 22. 17:19
16/21 anonim válasza:
14: valszeg én mozgok "rossz" környezetben, mert egyetlen ismerősömnek sem volt alkoholista apja/nagyapja... Pedig jóval 50 fölötti a baráti-ismeretségi köröm, a szűkebb...
2022. nov. 22. 17:20
17/21 anonim válasza:
Nem is tudom elképzelni, hogy egy nagyszülő rossz, vagy hogy nem szeretem.
2022. nov. 22. 19:54
18/21 anonim válasza:
16
Csak a szűk rokoni körben (20 fő) 2 ilyen alkoholista "családapát" is ismerek. Az úgy kb 10%. De sokan közülük ha nem is alkoholisták, de minden héten berúgnak egyszer.
2022. nov. 22. 19:58
19/21 anonim válasza:
Az en mamam 5 gyermeket nevelt fel ; majd engem s batyamat 2 eves kortol 18 eves korig, utana sajnos elhunyt. Aldott, joszivu,onzetlen ember volt, akihez azota sem talalok hasonlot.
2022. nov. 23. 10:35
20/21 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok.teljes szívemből utálom a nagyanyámat alig várom hogy meghaljon
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!