Kinek mikor halt meg a nagyanyja? Hány éves korában és akkor ti hány éves voltatok
30 vagyok, még él mind a 3
(nevelőapám anyukáját is annak tekintem)
82,87 és 89 évesek
16 éves voltam, mikor apa anyukája meghalt. Különösen nem rendített meh. 3 eves koromban meghalt apa, akkor kijelentette hogy rám onnantól nem tart igényt.
Anyai nagymamám még él. De vagy 10éve nem beszeltem vele (onnan tudom hogy él, mert kb 2 honapja láttam az utcán).
És volt egy ráadás nagymamám, nevelőapám anyja. Őt szerettem egyedül. Ő 4 éve halt meg.
30vagyok
Az egyik nagymamám 1947-ben hunyt el 27 éves korában, apám volt 5 éves.
A nagypapa második felesége 2000-ben hunyt el, tulajdonképpen őt s tekinthettem nagymamának, hiszen aput és két testvérét ő nevelte fel tisztességesen és szeretetben. Gyerekkoromban több nyáron nyaraltam náluk, jószívű asszony volt, halálakor 31 éves voltam.
A másik nagymamám 1997-ben hunyt el, kerek 80 évesen, én pedig 28 éves voltam. Őt még jobban is szerettem, talán mert többet voltam vele.
18 voltam, ő 72. évében hunyt el.
A másik még él, de nem is beszélek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!