Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ezek után hogy közöljem...

Ezek után hogy közöljem nagymamámmal a hírt a terhességemről?

Figyelt kérdés

Egy olyan nagymamával, akinek a gyerekünk születése óta más dolga sincs, csak sértegetni, hogy nekünk ugyan már nem lesz másik, mert ki vagyunk öregedve, hogy közölnétek az újabb terhesség hírét? Valóban nem vagyunk fiatalok. 38-40 évesek. Csak tárgyilagosan, vagy fűznétek hozzá ti is valami vissza-szúrkapiszkát?

Amúgy is folyton csak sérteget, de mostanság ez volt a vesszőparipája.

2022. nov. 22. 10:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, minek tartjátok a kapcsolatot egy ilyennel?

Az én nagymamám bezzeg meghalt, ő mindenkit úgy szeretett a családban. :(

A szemetek bezzeg 100 évig élnek.

2022. nov. 22. 15:02
 22/23 anonim ***** válasza:
90%

Az én gonosz nagyanyám úgy halt meg, hogy egyetlenegyszer sem látta az egyetlen dédunokáját. 14évesen döntöttem úgy, hogy nem tiporhat többé, akkor láttam utoljára. Csak ő vesztett, a mi életünk nélküle is kerek.

A gyötrő családtagokat ki kell iktatni az életünkből. Kötelességtudatból elviselni a lelki gyötrést, rosszindulatot, bunkóságot miért kéne?

Kérdező, én a helyedben nem mondanám meg. Még a végén elkezdene visszaszámolni, hogy mikor lesz valami baj a terhességeddel.

2022. nov. 22. 16:24
 23/23 anonim ***** válasza:

Amit az előttem író mond, na én is főleg amiatt nem mondanék neki semmit.

De azóta már megszületett a baba, kíváncsi lennék, mi van veletek? Anyóst lekapcsolta a férjed?

2023. okt. 30. 05:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!