Mit tegyek? 20 év után felbukkant a nagymamám.
Figyelt kérdés
Az apai nagymamámmal közel 20 éve nem tartjuk a kapcsolatot. Még kicsi voltam, óvodás, ők apummal összevesztek és azóta semmilyen kapcsolat nem volt közöttünk. Tegnap a szüleimhez érkezett egy kézzel írott levél nekem a nagymamától, hogy szeretné velem felvenni a kapcsolatot és találkozni szeretne. Gondban vagyok, hogy mit tegyek. 5 éves korom óta csak annyit tudtam róla, hogy létezik és még él, de semmi kötődésem nincs hozzá. Őszintén szólva nagyon vegyes érzések vannak bennem és nem tudom mi lenne a helyes. Ti mit tennétek?2022. nov. 17. 15:00
11/26 anonim válasza:
9-es: a nagymama nagylelkuen kivetelezett a masik unokajaval es valszeg le se sz.rta a kerdezot kicsinek, ezert vesztek vele igy ossze a szulei. A mamikanak erre nem az volt a valasza, hogy eszbekap, inkabb o is pukkadasban eleldegelt 20 evet, nem szamitott neki, hogy nem latja felnoni az unokajat. Hat ennyire nagylelku az a nagymama.
12/26 anonim válasza:
Egyx beszélgetésböl még nem elhet gond.
13/26 anonim válasza:
Nem érdekelne. Ha 20 éven keresztül felém sem nézett, mert "megsértődött" anno, akkor ezt a jó szokását megtarthatja.
Ő nem a nagymamám lenne, hanem egy random ismeretlen nyugdíjas, aki ki tudja, mit akar.
14/26 anonim válasza:
Hatalmas tévedésben vannak itt egyesek! Mindig a gyerek az, akinek a szülőt, vagy a nagyszülőt kell keresni, nem pedig fordítva. Egy szülő felnevelt egy gyereket és az a hála, hogy eltiltja az unokáját tőle egy kis konfliktus miatt? Apád is büszke lehet magára! Örülj, hogy egyáltalán a nagyid lép feléd és nem néz át rajtad keresztül!
15/26 anonim válasza:
14.
Te teljesen szét vagy esve!
Nyugodj le es egyél egy Snickerst.
16/26 anonim válasza:
15 Szerinted az a normális, hogy a nagyszülő kajtasson a porontyok után?
17/26 anonim válasza:
16.
A gyerek/utód nem kérte az életet.
Igen, a felmenő "kötelessége" a feltétlen szeretet.
A kérdezőt 5 éves korától letojta.
18/26 anonim válasza:
Nem kötelessége! A szülő felneveli, eltartja, azután az utódnak kell az idősebbre nyitni az ajtót.
19/26 anonim válasza:
18.
Mondom, hogy szét vagy esve...
5 éves volt a kérdező, amikor megszakadt a kapcsolat.
(És addig is a másik unoka volt a kiskedvenc.)
Mit vársz egy 5 évestől ember?
20/26 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, hogy beszélek vele, de nagy kár volt. Azoknak volt igaza, akik azt írták, hogy érdekből akar találkozni. Kedvenc unokájánál dédunoka született és az én anyagi segítségemet szerette volna kérni, hogy ki tudják fizetni a fiatalok a kauciót és albérletbe költözhessenek. Szóval nincsenek csodák 20 év elteltével sem...
2022. nov. 23. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!