Eltilthatja tőlem az unokámat?
A fiamnak gyermeke született, és hát a kapcsolatunk nem éppen felhőtlen úgy az elmúlt 10 évben.
Én elhagytam Őt és az apját amikor 20 éves volt, vele tartottam a kapcsolatot még, igaz, sokkal kevesebb időt töltöttem vele, és többet a saját családommal. Nem tudom, hogy ezért, vagy más oka van, de sose fogadta el az én új páromatm
Tegnap kérdeztem a fiamat, hogy mikor hozza át hozzám a gyereket, hogy "babázhassak", de azt mondta, hogy jöjjek át, ott bármennyit babázhatok náluk, de ha meglátja a lakás közelében a páromat, vagy azt, hogy egy újjal is hozzányúl a gyerekéhez, akkor kettétöri a párom állkapcsát.
Nekem ez nyilván rosszul esik, mert így esélytelen, hogy valaha mondjuk elvigyem én az unokámat vásárolni, vagy kirándulni, vagy bármilyen hasonló programra.
Tényleg betegek vagytok.
Persze, ha anyuci puncija viszketni kezd, hagyja csak ott a régi családját az új farokért meg "családért". Mert úgy nem lehet ám elválni, hogy továbbra is törődsz a meglévő gyerekekkel, áááá. Hiszen az az új pistinek nem fog tetszeni. Mondjuk akkor nem értem, miért nem gyerektelen nővel kezd az ilyen.
A kérdezőnek semmi baja nem lenne, ha az anyja korrekt lett volna. Nem volt az. És ha a fiát eldobta, akkor most az unoka minek kell neki? Mert jól mutat az instagramon és lehet vele gyűjteni a lájkokat?
34-esben rosszul írtam, mert ugye az anyuka a kérdező, nem a fiú.
De mindegy is, mert ez is csak egy kamu kérdés. Én is hülye vagyok, hogy így bedőltem a szokásos kamugyárosunknak. Pedig érdekelt volna, hogy minek akar unokázni, esküszöm. Ettől függetlenül a kommentelők véleménye sokkoló.
Érdekes, amikor apuka lép le 2-3 kicsi gyerek mellől egy fiatal csaj miatt akkor az teljesen normális, érthető és nem a gyerekeit hagyta el csak az anyjukat.
Ha egy nő teszi ugyanezt a 20! azaz húsz éves fia mellől, akkor ő a szemét akinek viszket és elhagyta a gyerekét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!