Eltilthatja tőlem az unokámat?
A fiamnak gyermeke született, és hát a kapcsolatunk nem éppen felhőtlen úgy az elmúlt 10 évben.
Én elhagytam Őt és az apját amikor 20 éves volt, vele tartottam a kapcsolatot még, igaz, sokkal kevesebb időt töltöttem vele, és többet a saját családommal. Nem tudom, hogy ezért, vagy más oka van, de sose fogadta el az én új páromatm
Tegnap kérdeztem a fiamat, hogy mikor hozza át hozzám a gyereket, hogy "babázhassak", de azt mondta, hogy jöjjek át, ott bármennyit babázhatok náluk, de ha meglátja a lakás közelében a páromat, vagy azt, hogy egy újjal is hozzányúl a gyerekéhez, akkor kettétöri a párom állkapcsát.
Nekem ez nyilván rosszul esik, mert így esélytelen, hogy valaha mondjuk elvigyem én az unokámat vásárolni, vagy kirándulni, vagy bármilyen hasonló programra.
Nem teljesen ertem itt a tobbieket.
Nem egy kisgyereket hagyott ott a pasi 20 eves felnott.
A no ek miert kellene benne maradnia egy rossz kapcsolatba? Miert ne lephetne ki es kereshetne uj tarsat?
A regi csalad felbomlott neki uj van.
A fiu agyatlan modon viselkedik. Ahogy az anya elfogadta a fia parjat ugy a fiunak is el kellene az anyja uj parjat fogadnia.
Az h fenyegetozik nem igazan nevezhetek kulturaltnak. Mindenkeppen leulnek veluk es es megbeszelnem h marpedig a parom az uj csaladom es ha nem kepes felnott modjara kezelni a helyzetett akkor en ugy fogom kezelni ot mint egy eretlen kiskolykot.
14!
Nem 10:27-es vagyok, de szerinted ez normális? "...de ha meglátja a lakás közelében a páromat, vagy azt, hogy egy újjal is hozzányúl a gyerekéhez, akkor kettétöri a párom állkapcsát." Ha a fiatalúr elvalik majd, amire lássuk be, nagy esély van a mai világban, akkor majd az exfeleseg új partnerét is így megfenyegeti? Ez a fickó nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!