Eltilthatja tőlem az unokámat?
A fiamnak gyermeke született, és hát a kapcsolatunk nem éppen felhőtlen úgy az elmúlt 10 évben.
Én elhagytam Őt és az apját amikor 20 éves volt, vele tartottam a kapcsolatot még, igaz, sokkal kevesebb időt töltöttem vele, és többet a saját családommal. Nem tudom, hogy ezért, vagy más oka van, de sose fogadta el az én új páromatm
Tegnap kérdeztem a fiamat, hogy mikor hozza át hozzám a gyereket, hogy "babázhassak", de azt mondta, hogy jöjjek át, ott bármennyit babázhatok náluk, de ha meglátja a lakás közelében a páromat, vagy azt, hogy egy újjal is hozzányúl a gyerekéhez, akkor kettétöri a párom állkapcsát.
Nekem ez nyilván rosszul esik, mert így esélytelen, hogy valaha mondjuk elvigyem én az unokámat vásárolni, vagy kirándulni, vagy bármilyen hasonló programra.
Azért nem egy kisgyereket hagyott el, 20 éves felnőtt volt a fia, jóhogy nem vitte magával az új kapcsolatába.
Kérdező, te milyen eltiltásról írsz? Azt mondta, hogy bármennyit mehetsz az unokádhoz. Szó nincs eltiltásról.
Kitalalom...lett ez az uj kan, aki miatt dobbantottal.
En nem engednem el veled a gyerekemet. Tudod miert? Mert nem tudod mit jelent a csalad. Ha a parod futtyent egyet, h bugyit le, akkor gondolom ott hagynad az unokat, mig ti a haloban elvezkedtek.
Orulj, h egyaltalan lathatod.
Unokád van már és mégis csak ennyi eszed?
Örülj, hogy egyáltalán szóba áll veled azok után, hogy elhagytad.
Tartsd magad ahhoz, amit a fiad kér és örülj, hogy láthatod egyáltalán az unokád.
Ilyekor remélem, hogy ez egy felmérés vagy teszt, mert nem.akarom elhinni, hogy ennyi ostoba ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!