Szerintetek is rossz ötlet ez tőlem?
17/L vagyok. Tavaly augusztusban halt meg a nagypapám, akiért az egész család odáig volt, anyai nagypapa. Nagypapám kedvenc itala a skót whisky volt (nem volt alkoholista, mértékkel fogyasztotta), ezért tegnap azt találtam ki, hogy holnap amikor a családdal megyünk ki a temetőbe, a kedvenc skót whisky-jéből öntenék valamennyit a sírra.
A szüleim nem értik, hogy jut eszembe "ilyen baromság", nagyanyám meg azt mondja, hogy tönkretenném a sírhelyet, ami nagypapa emlékére lett állíta.
Nekem nagyon rosszul esik, hogy így leszólnak, mintha valami hullagyalázást terveznék...
Létezik minőségi whiskyből is icipici üveg, olyan felesméretű.
Én egy olyat vennék és beletűzném az egyik koszorúba. Akkor az általad vágyott gesztus is meglesz, és a rokonok sem botránkoznak meg.
Vagy egyszerűen igyál te az egészségére, ne rálocsold a sírra.
Egyáltalán nem elvetemült ötlet egyébként, de ha nagyidék így megbotránkoznak, akkor nem biztos, hogy érdemes erőltetni. Papád már a gesztust is értékelné. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!