Apai vagy anyai mamádat/papádat szereted jobban?
Apai nagymamámat nem ismertem.
Anyai nagymamám is 3 éves korom körül meghalt, nem sok emlékem van róla, de inkább féltem tőle mint szerettem, elég idegbeteg volt az elmondások alapján.
Az anyai nagyapám is meghalt már, de akkor már 21 voltam. Vele nagyon jó viszonyom volt, okos, vicces ember volt, én voltam a kedvenc unokája egyetlen lányként. Ő nem házasodott újra, úgyhogy emiatt is sokat jártam hozzá, mert elég magányos volt amúgy.
Az apai nagypapám még él. Őt is szeretem, de más típus, kevésbé vannak közös témáink. Ő újra is nősült, szóval nem annyira volt rászorulva a társaságra. Ezért az anyai nagypapámmal azért közelebbi volt a viszonyunk.
Anyai nagyszüleimet, de már csak a mama él. Papám halálakor 13 voltam, ő sokkal közelebb állt hozzám, mint a mama. Mamával a halála után kerültünk nagyon közel egymáshoz, de alapvetően előtte is jóba voltunk
Apai nagyszüleim viszonylag nagyon kicsi koromban haltak meg, nem volt idő mély kapcsolatot kialakítanom velük. Az apai nagyfaterról annyi emlékem van, hogy sosem örült nekem, mindig káromkodott, hogy mi a fsznak mentem, kb 7 lehettem, amikor meghalt. Az apai mamám egész okés volt, bár néha próbált anyám ellen hangolni, kb 9 voltam, amikor meghalt.
Amíg mindenki élt, addig ez lett volna a rangsorom.
Anyai nagypapám
Anyai nagymamám
Apai nagymamám
Apai nagyapám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!