Apai vagy anyai mamádat/papádat szereted jobban?
"tobbszor elofordult, hogy egy 8 eves gyerekre valo polot kaptam 13 evesen karacsonykor.... "
10-es válaszoló vagyok.... :) Ez, amit a 8-as írt, nálunk is előfordult, bár inkább játékok esetén volt jellemző. Mindig dedós játékot kaptam. (Kb. ami az elkényeztetett unokatesókanak nem kellett...)
Már egyik sem él.
Az anyai nagyszüleimmel volt jobb a kapcsolatom, jobban kedveltem őket. Az apai nagymamámnak (nagypapámat nem ismertem) mindig a bátyám volt a kedvence, ezért sosem volt jó a kapcsolat.
Anyai nagyszülőlet. Mamám 12 éve meghallt, papám 84 és hal Isten jól van.
Apám apját nem ismertem, de az anyját kifejezetten utálom.
Apai nagyszülők fiatalon haltak meg mielött én megszülettem.
Anyai nagymamámat a világon minden érdekli csak a család nem, le is lépett, nem tudok róla több mint 20 éve semmit. Anyai nagyapám hát ő van, szülinapkor meg karácsonykor beszélünk 2 percet telefonon, de ennyi. Nem jó vele se a kapcsolat mert tett/mondott olyanokat, hogy hagyjuk is.
Érdekesek ezek a válaszok! 🤔
Én vagyok a kivétel?
Az apai mamámat szerettem a legjobban,és Ő pedig engem ❤💔🖤 drága mama másfél éve halt meg... Különleges kötelék volt köztünk. 😇
A többi nagyszülőket is szerettem,már senki nem él...
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!