Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Apai vagy anyai mamádat/papáda...

Apai vagy anyai mamádat/papádat szereted jobban?

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 06:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%

"tobbszor elofordult, hogy egy 8 eves gyerekre valo polot kaptam 13 evesen karacsonykor.... "

10-es válaszoló vagyok.... :) Ez, amit a 8-as írt, nálunk is előfordult, bár inkább játékok esetén volt jellemző. Mindig dedós játékot kaptam. (Kb. ami az elkényeztetett unokatesókanak nem kellett...)

2022. szept. 6. 09:04
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Már egyik sem él.

Az anyai nagyszüleimmel volt jobb a kapcsolatom, jobban kedveltem őket. Az apai nagymamámnak (nagypapámat nem ismertem) mindig a bátyám volt a kedvence, ezért sosem volt jó a kapcsolat.

2022. szept. 6. 09:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyait. Az apai nagymama egy mogorva hárpia volt, hobbi szinten mart másokat.
2022. szept. 6. 11:01
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Anyai nagyszülőlet. Mamám 12 éve meghallt, papám 84 és hal Isten jól van.

Apám apját nem ismertem, de az anyját kifejezetten utálom.

2022. szept. 6. 11:09
 15/23 A kérdező kommentje:
LATOM ITT mindenki anyai nagymamat meg papat szereti jobban. Elarulom en is az anyai mamat, meg anyai papat ... apai papam meghalt koran ot imadtam.. de apai nagyanyam egy rosszindulatu harpia
2022. szept. 6. 11:36
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van, mert a legtöbb apai mama, nem tudja elengedni a fiát... ezért a menyét kezdi megutálni, amiért úgymond elvette a fiát. Innentől kezdve ha nincs megbeszélve, vagy nem enged az anyós, akkor kihat az unokákra is.
2022. szept. 6. 12:43
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Apai nagyszülők fiatalon haltak meg mielött én megszülettem.

Anyai nagymamámat a világon minden érdekli csak a család nem, le is lépett, nem tudok róla több mint 20 éve semmit. Anyai nagyapám hát ő van, szülinapkor meg karácsonykor beszélünk 2 percet telefonon, de ennyi. Nem jó vele se a kapcsolat mert tett/mondott olyanokat, hogy hagyjuk is.

2022. szept. 6. 13:04
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Érdekesek ezek a válaszok! 🤔

Én vagyok a kivétel?

Az apai mamámat szerettem a legjobban,és Ő pedig engem ❤💔🖤 drága mama másfél éve halt meg... Különleges kötelék volt köztünk. 😇

A többi nagyszülőket is szerettem,már senki nem él...

32/N

2022. szept. 6. 14:47
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Az apai nagymamámat nem ismertem, mert a születésemkor már nem élt, az apai nagyapám már idős volt, nem sok kapcsolatom voltak vele, az anyai nagyszüleim pedig rossz emberek voltak mindig. Szóval egyik nagyszülőmhöz sem kötődtem soha igazán.
2022. szept. 7. 11:56
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz választani, de talán az apai nagyszüleimet mondanám. Még mind a négy nagyszülőm köztünk van, különleges emberek mind. ❤️❤️❤️
2022. szept. 7. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!