Normális dolog az, hogy a szüleim nem azt a ruhát adják rá a gyerekemre, ha náluk van, amit én mondok, csak, hogy nehogy nekem legyen igazam?
Nem normális. A fiatalokra mondják, hogy tiszteletlenek, mégis sokszor az idősek dacolnak, meg viselkednek gyerek módjára.
Mondtad neki hogy ezt ne csinálja?
Bakker, nem gyerekek a szüleid, ne kezeld őket úgy. Majd ők eldontik, hogy mit adnak arra a gyerekre. Nagy eséllyel jobban csinálnák, ha nem osztanad nekik ki folyamatosan a feladatokat.
Nem mindenki lesi amúgy az időjárás jelentést. Hidd el, egy kis esőtől semmi baja nem lesz q gyereknek. Hollandiában élek, itt simán mennek ki a szünetekben szakadó esőben is az altalanos iskolások, tehát a 4-12 éves korosztaly. Esőkabát nélkül.
Figyelj, egyszer fölneveltek téged is, nem?
Nem tudom, mikor hogyan öltöztettek, hányszor áztál meg gyerekként, de felnőttél rendben, nem?
Egyetértek 13-assal, ne kezeld gyerekként a szüleidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!