Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Normális dolog az, hogy a...

Normális dolog az, hogy a szüleim nem azt a ruhát adják rá a gyerekemre, ha náluk van, amit én mondok, csak, hogy nehogy nekem legyen igazam?

Figyelt kérdés
Ma elvitte apám sétálni a gyermekemet egy szál pulóverben, mikor direkt adtam esőkabátot, sapit is látva az időjárást, nem adta rá. Meg is ázott szegény gyerek, még a szél is fújt... Szerintem ez baromira nem normális dolog, már az sem az, hogy ilyen időben nem jön rá magától, hogy kell esőkabát, de az pláne elkeserítő, hogy ha én odaadom a ruhát, akkor direkt nem adja rá, felúlírva az én döntésemet.
2022. aug. 22. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
Hát azért ennél angyobb gond ne legyen.
2022. aug. 22. 23:11
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

Nem normális. A fiatalokra mondják, hogy tiszteletlenek, mégis sokszor az idősek dacolnak, meg viselkednek gyerek módjára.

Mondtad neki hogy ezt ne csinálja?

2022. aug. 23. 05:00
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

Bakker, nem gyerekek a szüleid, ne kezeld őket úgy. Majd ők eldontik, hogy mit adnak arra a gyerekre. Nagy eséllyel jobban csinálnák, ha nem osztanad nekik ki folyamatosan a feladatokat.

Nem mindenki lesi amúgy az időjárás jelentést. Hidd el, egy kis esőtől semmi baja nem lesz q gyereknek. Hollandiában élek, itt simán mennek ki a szünetekben szakadó esőben is az altalanos iskolások, tehát a 4-12 éves korosztaly. Esőkabát nélkül.

2022. aug. 23. 06:13
 14/15 anonim ***** válasza:
60%

Figyelj, egyszer fölneveltek téged is, nem?

Nem tudom, mikor hogyan öltöztettek, hányszor áztál meg gyerekként, de felnőttél rendben, nem?

Egyetértek 13-assal, ne kezeld gyerekként a szüleidet.

2022. aug. 23. 08:08
 15/15 anonim ***** válasza:
69%
Te még mindig gyerek szerepben vagy. A szüleid szemében.
2022. okt. 24. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!