Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Normális dolog az, hogy a...

Normális dolog az, hogy a szüleim nem azt a ruhát adják rá a gyerekemre, ha náluk van, amit én mondok, csak, hogy nehogy nekem legyen igazam?

Figyelt kérdés
Ma elvitte apám sétálni a gyermekemet egy szál pulóverben, mikor direkt adtam esőkabátot, sapit is látva az időjárást, nem adta rá. Meg is ázott szegény gyerek, még a szél is fújt... Szerintem ez baromira nem normális dolog, már az sem az, hogy ilyen időben nem jön rá magától, hogy kell esőkabát, de az pláne elkeserítő, hogy ha én odaadom a ruhát, akkor direkt nem adja rá, felúlírva az én döntésemet.
2022. aug. 22. 21:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%

Nem nem.normalis. De sajnos ezek szerint nem iranyithatod oket, hoznak nelkuled mas donteseket.

mentsegukre legyen mondva lehet ok mint idosebben ugyanazt a hofokot melegebbnek erzik mar, mint te es persze azt meg elfelejtettek, hogy gyerek kisebb hamarabb kihul stb.

Remelem nem fazott meg. .indenesetre legalabb anyuddal ezt ugy latszik tobbszor at kell beszelned, de higgadtan nem most kozvetlen az eset utan.

Masreszt orulj neki, hogy nem a gyerek apja ilyen. Nalam a gyerekeim apukai mind ilyenek. Csak az egyik gyerek nagyon beteg es még a gyogyszereit se kepes ugy es akkor adni, ahogy kerem, es o be is vallja, hogy azert nem mert miert csak nekem lehetne igazam neki miert nem. Aztan emiatt kerult is mar kprhauba a gyerekem.

Szoval lazits ok csak a nagyszulők;-)

2022. aug. 22. 21:53
 2/15 A kérdező kommentje:
Basszus, durva... Sajnálom, hogy neked sem volt szerencséd az apával.. (Nálunk is a gyerek apja is kb az a kategória, amit a nagyszülőkre írtam..)
2022. aug. 22. 22:00
 3/15 anonim ***** válasza:
22%
Átlagpasik, ez van.
2022. aug. 22. 22:04
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Sajnálom. Ahogy nő a gyerek és hallgat rád, megtanul öltözködni. Nálunk már volt azért rá pelda.
2022. aug. 22. 22:05
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Én még egy férfi rokonnal se találkoztam aki helyesen mérte volna fel hogy kéne öltöztetni a gyereket. Úgyhogy ez nem azért van "hogy ne neked legyen igazad", csak te csinálsz belőle hatalmi játszmát. Egyszerűen a férfiak kilencven százaléka tök alkalmatlan a gyakorlati dolgok kezelésére.
2022. aug. 22. 22:09
 6/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy ez fog lejönni, de nem.. Sajnos másban is teljesen nulla nekik, amit mondok, még mindig úgy gondolják, hogy egy irányítandó hülyegyerek vagyok.
2022. aug. 22. 22:12
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Ja, igy azért más a szitu, akkor már értem miért érzed így.
2022. aug. 22. 22:18
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Érdekes. Apámnak mindig sikerült jól öltöztetnie. És ezt azelőtt is tudta, hogy anyám úgy döntött, jóvanazúgy, ha apám egyedül felnevel, mert neki nem megy az anyaság. Sőt mi több, én akartam levenni magamról azt, amire ő erőszakoskodott, hogy igenis felveszem (kivétel télen a sapka, azt akkor sem hagytam magamon, ha felemelte a hangját).

Én simán megmondanám apámnak, vagy ha lenne együtt, akkor a szüleimnek, hogy ne legyen(ek) okos(ak) ebben, csak adja/adják rá azt, amit én mondtam/előkészítettem a kicsinek. Mert ha baj lesz, nem nekik lesz baj, hanem a kicsi fogja az ágyat nyomni, és valszeg én maradnék otthon vele, nem ők. Szóval igenis adják rá a ruhát, tegyék meg a fáradtságot, amennyiben szeretik, hogy erre (is) figyelnek.

2022. aug. 22. 22:25
 9/15 anonim ***** válasza:
26%
mért kérdezed a nem normális dologra, hogy normális-e? Magadtól nem tudod eldönteni? Nem kell elengedni vele, ennyi.
2022. aug. 22. 22:37
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát, végülis tényleg költői kérdés volt..de azért jó volt kidühöngeni magam!
2022. aug. 22. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!