Normális dolog az, hogy a szüleim nem azt a ruhát adják rá a gyerekemre, ha náluk van, amit én mondok, csak, hogy nehogy nekem legyen igazam?
Nem nem.normalis. De sajnos ezek szerint nem iranyithatod oket, hoznak nelkuled mas donteseket.
mentsegukre legyen mondva lehet ok mint idosebben ugyanazt a hofokot melegebbnek erzik mar, mint te es persze azt meg elfelejtettek, hogy gyerek kisebb hamarabb kihul stb.
Remelem nem fazott meg. .indenesetre legalabb anyuddal ezt ugy latszik tobbszor at kell beszelned, de higgadtan nem most kozvetlen az eset utan.
Masreszt orulj neki, hogy nem a gyerek apja ilyen. Nalam a gyerekeim apukai mind ilyenek. Csak az egyik gyerek nagyon beteg es még a gyogyszereit se kepes ugy es akkor adni, ahogy kerem, es o be is vallja, hogy azert nem mert miert csak nekem lehetne igazam neki miert nem. Aztan emiatt kerult is mar kprhauba a gyerekem.
Szoval lazits ok csak a nagyszulők;-)
Érdekes. Apámnak mindig sikerült jól öltöztetnie. És ezt azelőtt is tudta, hogy anyám úgy döntött, jóvanazúgy, ha apám egyedül felnevel, mert neki nem megy az anyaság. Sőt mi több, én akartam levenni magamról azt, amire ő erőszakoskodott, hogy igenis felveszem (kivétel télen a sapka, azt akkor sem hagytam magamon, ha felemelte a hangját).
Én simán megmondanám apámnak, vagy ha lenne együtt, akkor a szüleimnek, hogy ne legyen(ek) okos(ak) ebben, csak adja/adják rá azt, amit én mondtam/előkészítettem a kicsinek. Mert ha baj lesz, nem nekik lesz baj, hanem a kicsi fogja az ágyat nyomni, és valszeg én maradnék otthon vele, nem ők. Szóval igenis adják rá a ruhát, tegyék meg a fáradtságot, amennyiben szeretik, hogy erre (is) figyelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!