Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Elég ez a gondoskodás a...

Elég ez a gondoskodás a nagyszüleimről?

Figyelt kérdés
Dániában élek a szüleimmel már 5 éve, most 20 vagyok, apukám szülei már meghaltak, de anyukám szülei még élnek szerencsére. Karácsonykor vagyunk otthon 2 hetet, húsvétkor egyet és nyáron még 2 hetet. Ekkor mindig elvisszük őket valahova, hogy elvezzék az életet, adunk nekik pénzt, mert nagyon kevés a nyugdíj, bevásárolunk nekik, segíttünk amiben tudunk és együtt töltünk minden percet. Szerencsére még mindketten el tudják látni magukat, így azzal nincs gond. Interneten beszélünk minden este egy fél órát, ha kint vagyunk. Amit tudok, én megteszem értük. Persze az nem olyan mintha otthon lennék és találkoznánk, de az anyagiakra is gondolni kell. Eleget tőrödök velük szerintetek? Mert nagyon szeretem őket és hálás vagyok nekik, mert mielőtt kijöttem ők neveltek 3 évig (szüleim kint voltak).

2022. aug. 8. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maximálisan,ne aggódj,szèp tőled
2022. aug. 8. 11:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megfelelő, korrekt vagy.
2022. aug. 8. 12:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek.
2022. aug. 8. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is teljesen megfelelő, és az, hogy mindennap beszélsz interneten velük, messze-messze túlléped az átlagos szintet, és örülhetnek a nagyszülők, hogy olyan unokájuk van, mint te.
2022. aug. 8. 14:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó neked is!
2022. aug. 8. 15:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van így a dolog.
2022. aug. 8. 18:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. aug. 8. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!