Homofób, de olyan nagypapának coming outolhatok, mert csak ő van akire számíthatok?
A szüleim meghaltak, csak ő maradt nekem. Nagyon szeret engem, csak homofób.
A szeretet legyőzi a tényt, hogy leszbikus vagyok?
46, Valós a kérdés.
Attól még én nem fogadtam magamat el teljesen.
Örülök, hogy neked sikerült.
33
ja, szóval ez volt a lényeg! Hogy végre közölhesd, hogy te mekkora ász vagy, "EGY MÉRNÖKEMBER"!!
Jézus gyere le..
Az arrogáns kifejezést meg nem kellene pont neked másra alkalmazni, mert egy mintapéldány vagy.
Az meg végképp vérlázító, ahogy a melósokról nyilatkozol..mintha egy csepp eszük se lenne. Pimasz kis p.cs vagy.
53, Sok kisebb eset volt, mikor szidta őket.
De a legfájdalmasabb az volt számomra, mikor azt mondta, hogy örül, hogy apa nem volt meleg.
A homofóboknál mar csak talán a vallási fanatikusok a rosszabbak...
Ha jót akarsz magadnak, ne mond el.
53-as vagyok
A legtöbben ragaszkodnak a megszokotthoz (ahogy én is), hogy férfi és nő. Nem pedig férfi férfival és nő nővel. De azt neked is be kell látnod, hogy a legtöbb olyan személy mint te, egyszerűen nem tud nyugtonmaradni és döngeti a mellkasát, mert létszükséget hogy a világ tudtára adja a másságát. Neked is mondom amit másoknak már annyiszor: nem az a gond, hogy másságotok van, hanem hogy a többség nem tud nyugton maradni. Ezért van és nő az utálkozók számra. Nekem is elegem van már ebből a *** nyomulásból, torkon letömésből, de az utálkozás és a másság ráerőszakolása csak olaj a tűzre. Ellenben, tudok toleráns lenni, mert szükséges.
De amit mondani tudok mint tanács, hogy minden ember más. Van aki döngeti a mellét hogy "húú nézzétek másságom van", van aki békét akar mint te és azt akarja hogy önmagáért fogadják el, vannak akik pártatlanok ebben az egészben, de mégis részben toleránsak. Vannak az aszexuálisok (akik igazából egyik nem felé sem hajlanak, csak élik a mindennapjaikat (én is aszexuális vagyok és férfi, de mégis a nők felé hajlok ha egyszer rászánnám magam mégis, hogy barátnőt akarok). És persze az utálkozók. Szerintem az a legbölcsebb, ha magadban tartod, ugyanakkor mégis a hozzád hasonlók társaságát keresed. Emódon szerintem nagyapád és te is jól jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!