Nagyinak miért kellett ennyire nyíltan érdeklődnie?
Nálunk volt ma a családi ebéd, eljött apum testvére, felesége és a velem egykorú fiuk is. Tudni kell, hogy a fiúnak vékony a hangja szinte alig mutált, 20 éves. Jóba vagyok vele, néha összefutunk beszélgetünk és ennyi. Volt már neki baratnője, de egy ideje senkije nincs.
Ebéd közepén pedig jó hangosan megszólalt a nagyi, hogy most akkor ő b*zi vagy nem?
De így neki szegezte a kérdést. Olyan csönd volt utána percekig. Persze szegény nem mondott erre semmit se és elvörösödött. Ebéd után pedig apu és a testvére kihívta a kertbe a mamát és jól leszídták hogy ezt most miért kellett.
Szerintettek ha meleg lenne azt nem fogadná el a mama? :/
Honnan tudjuk? Kérdezd meg a nagyid.
Jó szókimondó az öreglány😀
Srác helyében azt mondtam volna, (ha az, ha nem az) hogy “Igen, az vagyok és akkor mi van?”
Ha az, akkor túlesett a vallomáson, ha nem az, akkor meg jól ki lehet röhögni a nagyit.
És ha az?
Egyébként ha nem lenne az, leosztotta volna a nagyit, nem csendben meghúzza magát.
Legalábbis amikor engem neveztek nyíltan leszbikusnak majd leestem a székről úgy röhögtem. Komolyan? Mert fiúsan öltözködöm? Úbmeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!