Tényleg nekem kellene még többet érdeklődni?
tenyleg hazajarsz kethetente?
Mi a fenenek?
Sajnos nálunk is ez van.
Apa máshol él mint mi, és ha nem keres, akkor nem beszélünk. Én még valahogy túlélem, mert már felnőtt vagyok, de a 13 éves húgom még gyerek. Ő már egyáltalán nem hívja őt, és én is kezdek leszokni róla.
Volt pl olyan, hogy nem volt kedve visszahívni és el felejtette legalább 3 napra...
Szóval igen. Akinek fontos vagy az keres.
Én a te helyedben tesztelném őket. Egy hétig nem hívnám őket és akkor meglátjuk ki nem keresi a másikat.
De ha sohasem volt olyan jó a kapcsolatotok, akkor ez nem meglepő.
Az is lehet egyébként, hogy azért nem keresnek mert nem akarnak zavarni. Nekem a nagyim nagyon sokszor hívott és volt h nem vettem fel neki, mert mindig rosszkor hívott. Természetesen amint észrevettem azonnal visszahívtam. Szóval lehet h van ebben is egy ilyen rész... Vagy nem akarnak a terhedre lenni...
Az idősebbek már sjanos így gondolják még ha nem így van akkor is.. Az anyósom pl hazacipelt 3 zsugor ásványvizet egymaga a bolttól 3 km-re. Egyszerűen annyira makacs volt. Nemhogy felhívott volna, hogy vigyük el kocsival bevásárolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!