Nagyinak miért kellett ennyire nyíltan érdeklődnie?
Figyelt kérdés
Nálunk volt ma a családi ebéd, eljött apum testvére, felesége és a velem egykorú fiuk is. Tudni kell, hogy a fiúnak vékony a hangja szinte alig mutált, 20 éves. Jóba vagyok vele, néha összefutunk beszélgetünk és ennyi. Volt már neki baratnője, de egy ideje senkije nincs.
Ebéd közepén pedig jó hangosan megszólalt a nagyi, hogy most akkor ő b*zi vagy nem?
De így neki szegezte a kérdést. Olyan csönd volt utána percekig. Persze szegény nem mondott erre semmit se és elvörösödött. Ebéd után pedig apu és a testvére kihívta a kertbe a mamát és jól leszídták hogy ezt most miért kellett.
Szerintettek ha meleg lenne azt nem fogadná el a mama? :/
Egyszerüen csak kimondta, ami eszébe jutott, ebben nem volt semmi megatív hozzáállás a melegekkel szemben. Ettöl még valamennyire tapintatlan volt, de nem rosszindulatú a kérdés.
2022. júl. 31. 15:19
2/19 anonim válasza:
És mi lett a sztori vége?
B#zi vagy sem?
2022. júl. 31. 15:25
3/19 anonim válasza:
Én a helyedben jó hangosan kérdeztem volna: miért mama, ha valaki a saját neméhez vonzódik, az baj?
Tuti nem hagytam volna szó nélkül. Miért nem tőle kérdezed? Egyébként ha így reagál, tuti nem fogadná el!
2022. júl. 31. 15:31
4/19 anonim válasza:
Én fiatal huszonéves vagyok, de szerintem is egyrészt vicces volt ahogy a mama megkérdezte, másrészt pedig tetszik a nyíltsága és őszintesége, hogyha eszébe jut valami komoly téma, akkor azt nem elsumákolja, hanem nyíltan és egyenesen rákérdez.
2022. júl. 31. 15:48
5/19 anonim válasza:
Miért, kérdező? Ha az, akkor szégyenletes titok, hogy nem lehet nyíltan beszélni róla? Csak a háta mögött pusmogva kellene?
2022. júl. 31. 16:01
6/19 anonim válasza:
nem, nem fogadná el. Sajnos az ő generációjából sokam ilyenek. Apám is "buzeránsról" beszél ha szidni akar valakit, meg megalázni. Amúgy a felnőtt embereknek még a tahóbbik fele is tud viselkedni ha akar amíg a szellemi képességei birtokában van hogy finom legyek. A nagyi kezd visszacsúszni a gyerekkorba? Előjött nála már mindent rögtön és azonnal akar mint egy gyerek?
2022. júl. 31. 16:02
7/19 anonim válasza:
Nem arról van itt szó hogy nem lehet beszélni róla
Ennyi sem szorult beléd?
A nagyi ezzel saját magát égette le.. hogy ennyire büdös paraszt
2022. júl. 31. 16:03
8/19 anonim válasza:
" Miért, kérdező? Ha az, akkor szégyenletes titok, hogy nem lehet nyíltan beszélni róla" Ilyen tapló módon? Gondolom akkor az is oké lenne, ha tőled azt kérdeznék, megba.sztak-e már ma, és nem az hogy rendnem vagy-e minden téren a csávóddal.
2022. júl. 31. 16:05
9/19 anonim válasza:
Szerintettek ha meleg lenne azt nem fogadná el a mama?
Ebből ez nem derül ki, csak annyi, hogy elég szókimondó a nagyi :D (ami nem is baj, de lehet ezt másként is megkérdezni úgy, hogy nem hozzá kellemetlen helyzetbe az egész társaságot)
2022. júl. 31. 16:11
10/19 anonim válasza:
Egyszerűen csak egyenes a nagyi, ez még nem bűn, nem támadott le vagy iylesmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!