Miért viselkednek így? Szakitsam meg velük a kapcsolatot?
Ketten vagyunk testvérek. A nővérem abban a faluban él ahol a szüleim, karrierista nő a férjével együtt és 15 évvel korábban kezdték az életüket. Gyönyörű házuk van, mindenük megvan igazi minta család de az ország eldugott részén. Én messzire költöztem a családommal mégis jól élünk a külföldi fizetésből viszont albérletben lakunk és sajnos olyan magasak az ingatlan árak hogy valószínű soha nem fogunk tudni venni maximum egy lakást és soha nem lesz olyan szép házuk mint nekik. Ők ezt sajnos szóvá is teszik. Putris életet élünk, mocskot nevelek( 2 kisfiú). Ha hazamegyünk gyűlölködnek, 18 órakor alvás van , folyamat az van hogy szóvá teszem mi miért nem tetszik. Ők pihennek a hűvös szobában minket pedig elzavarnak a 40 fokos tetőtérbe. A gyerekekkel nem foglalkoznak csak kiabálás van mindenért amit nem szabad.
Sajnos beleolvastam egy Facebook beszélgetésbe anyám és a nővérem között és szóvá tettem miket mondtak rólunk. Elképesztő amiket írtak úgy hogy tényleg nagyon jól élünk. Anyám olyanokkal fenyeget hogy eltartót keres és minden vagyonát rá fogja iratni mert mi úgyis messze vagyunk és nem leszünk ott ( és sajnos tényleg nagy az a vagyon). Olyan mintha mindenki ellenünk lenne és nem értem miért.
Nekem egyszer mondana a csaladbol barki, hogy mocskokat nevelek, nem latna tobbet sem engem, sem a ‘mocskokat’ meg fenykepen sem.
Anyad fenyeget, mert hagyod. Elviseled a rossz banasmodot, a durvasagot, a gyerekeid piszkalasat. Mindezt azert, mert nem ugyeled az eleted, ahogy ok elkepzelik (otthon ulsz es jokislanykent bologatsz. Jol elsz. Megeri?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!