Ez kleptománia vagy 70 évesen simán tolvajjá vált?
Nem rég szóltak az egyik kis boltban anyukámnak,hogy már többször is feltünt nekik,hogy nagyanyám sokat időzik a sorok között,de most rajtakapták amint dolgokat pakol a táskájába amiket nagy valószínűséggel nem akart kifizetni. A szomszédasszonyához átjárt,de már nem mert haragban vannak, (csak sejtettem ,hogy emiatt lehet) megkérdeztem mi a baj,mert alapból jó volt a viszony,meg nagyon kedves a néni is.Elmondta,hogy amikor nem volt otthon,(3 napig) mamám járt etetni a tyúkokat. Eltúnt a kamrából zsír,kolbász,festő henger,vödrök,meg fél zsák kukorica is. Nagyon kellemetlen mert mamám nincs ezekre rá szorulva, meg nem is használ ilyesmit.Nincs akinek adja a kukoricát pl. A legkellemetlenebb,hogy a néni azt mondta oda adta volna ha kér...
Én is észre vettem már ha vittem valahova mamámat,hogy a váltó mellől mindig eltünik az apró,de nem tulajdonítottam neki különösebb figyelmet.
Mindent tagad,ha megkérdezzük.
Akarata ellenére eltudjuk vinni orvoshoz,vagy mi lenne a megoldás? Aggódunk érte,azelőtt nem tett ilyet
(Ilyen,hogy kamu meg hasonlók nem érdekel,inkább ne írj semmit menj tovább)
"szóval sem a hosszútávú,sem pedig a rövidtávú memóriával nincsen baj"
Semmi jogotok más lakásában kutakodni.
A szomszéd tárolójához csak mamamnak vokt kulcsa, az ajtón nincs sérülés, a kutya meg egyébként is ugatott volna és ha mamám nem is más szomszéd pl.anya halotta volna
Én arra gondoltam,hogy vödörrel apródonként hordhatta el,feltéve ha tényleg elvitte,de sehol nincsen nyoma
Max.túl szórta a tyúkoknak
21-es Ő a nagymamám,nem egy idegen
És kizárólag az ő érdekében akartunk utánna járni a dolgoknak,nem csak kutakodni....
Mi nem idegenként kezeljük egymást
Látatlanban én is demenciára szavazok.
Kezdetben régi dolgokra tökéletesen emlékeznek és a rövidtávú memóriát kezdi elveszíteni.
Majd elfelejti mit-hova tesz és elkezd ásokat lopással vádolni.
Végül fel sem ismer és megpróbálja rádhívni a rendőröket de már a elefont sem fogja tudni használni mert nem tárcsás.
Rejtegetésben nagyon leleményes és olyan helyekre dugja ahol sosem gondolnád.
Például beleszövi a paplanba.
"Majd elfelejti mit-hova tesz és elkezd ásokat lopással vádolni."
Na én mamám pont ezt teszi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!