Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » El kellene mennem covid...

El kellene mennem covid fertőzötten a nagymamám temetésére? Bővebben lent...

Figyelt kérdés
Sajnos covidos lettem 5 napja, még mindig pozitív a tesztem. Családtól külön élek és ahhoz, hogy eljussak a holnap lévő temetésre, közel egy órát kellene tömegközlekednem oda is és vissza is (tényleg nem tudom máshogyan megoldani, a családom sem tud segíteni ezügyben). Tüneteim vannak, minden bizonnyal még fertőzök és nem is érzem magam annyira jól. Család felől nyomást érzek, hogy ott kellene lennem, max vegyek fel egy maszkot, amit én nem tartok felelősségteljesnek és biztonságos megoldásnak. Nyilvánvaló, hogy ha nem lennék covidos, kérdés nélkül mennék. Ti mit tennétek a helyedben? Előre is köszönöm az értékes válaszaitokat.

2022. júl. 5. 20:05
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem mindegy, hogy Covid, akármilyen más, fertőző betegséggel sem szabadna elmenni.

Még a temetésen megtudnád tenni, hogy nem mész senkihez közel, bár akkor meg azt mondják miért vagy olyan messze mindenkitől -mármint a család- az emberek közül lehet lesz aki azt mondja minek jöttél Covidosan. Ne törödj azzal ki mit mond. Semmi se lesz jó, ha nem mész az se, ha megfertőznél valakit az se - akkor jönne a minek mentél el...

A helyedben én nem mennék, ráadásul még rosszul is érzed magad. Gyógyulás után mennék ki a temetőbe és vinnék a sírra virágot. Illetve ha szeretetted a nagymamád és közel álltattok egymáshoz nem ezen múlik úgysem.

2022. júl. 6. 16:35
 32/34 anonim ***** válasza:
70%

*bocsi kihagytam, hogy a tömegközelkedésen nem tudsz métereket tartani másoktól

31.

2022. júl. 6. 16:36
 33/34 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem se menj el. Még ha saját autóval el tudnál menni, és a szertartáson teljesen elkülönülve távolról részt tudnál venni, aztán lelépnél, és senkivel nem találkoznál, de úgy meg kb. semmi értelme, de úgy, hogy ráadásul tömegközlekedéssel, hát még durvább.

Egy rakás embert fertőznél meg, akik tovább fertőznének másokat.

2022. júl. 6. 17:03
 34/34 anonim ***** válasza:
87%
Nem, semmi esetre sem. Majd elmész, ha meggyógyultál, akkor is elbúcsúzhatsz. Nem kell másokat összefertőzni, tök mindegy, mi a bajod.
2022. júl. 6. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!