El kellene mennem covid fertőzötten a nagymamám temetésére? Bővebben lent...
Szerintem mindegy, hogy Covid, akármilyen más, fertőző betegséggel sem szabadna elmenni.
Még a temetésen megtudnád tenni, hogy nem mész senkihez közel, bár akkor meg azt mondják miért vagy olyan messze mindenkitől -mármint a család- az emberek közül lehet lesz aki azt mondja minek jöttél Covidosan. Ne törödj azzal ki mit mond. Semmi se lesz jó, ha nem mész az se, ha megfertőznél valakit az se - akkor jönne a minek mentél el...
A helyedben én nem mennék, ráadásul még rosszul is érzed magad. Gyógyulás után mennék ki a temetőbe és vinnék a sírra virágot. Illetve ha szeretetted a nagymamád és közel álltattok egymáshoz nem ezen múlik úgysem.
*bocsi kihagytam, hogy a tömegközelkedésen nem tudsz métereket tartani másoktól
31.
Szerintem se menj el. Még ha saját autóval el tudnál menni, és a szertartáson teljesen elkülönülve távolról részt tudnál venni, aztán lelépnél, és senkivel nem találkoznál, de úgy meg kb. semmi értelme, de úgy, hogy ráadásul tömegközlekedéssel, hát még durvább.
Egy rakás embert fertőznél meg, akik tovább fertőznének másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!