Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » El kellene mennem covid...

El kellene mennem covid fertőzötten a nagymamám temetésére? Bővebben lent...

Figyelt kérdés
Sajnos covidos lettem 5 napja, még mindig pozitív a tesztem. Családtól külön élek és ahhoz, hogy eljussak a holnap lévő temetésre, közel egy órát kellene tömegközlekednem oda is és vissza is (tényleg nem tudom máshogyan megoldani, a családom sem tud segíteni ezügyben). Tüneteim vannak, minden bizonnyal még fertőzök és nem is érzem magam annyira jól. Család felől nyomást érzek, hogy ott kellene lennem, max vegyek fel egy maszkot, amit én nem tartok felelősségteljesnek és biztonságos megoldásnak. Nyilvánvaló, hogy ha nem lennék covidos, kérdés nélkül mennék. Ti mit tennétek a helyedben? Előre is köszönöm az értékes válaszaitokat.

2022. júl. 5. 20:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
84%

Én holnap reggel csinálok tesztet, de hasonló helyzetben vagyok en is.

Ha pozitív, akkor biztos nem fogok elmenni. Még ha nagyon is fogom sajnálni....

Ez most a felelősségteljes döntés

2022. júl. 5. 21:05
 12/34 anonim ***** válasza:
15%

Ha rosszul vagy, nyilván ne menj, de ha attól félsz, megfertőzöl másokat, itthagyom ezt.

A covid hivatalosan 1% halálozási rátájú, a valóságban 0,2%, hiszen vagy 10x többen átestek rajta, illetve fals a számolás.

Jelenleg 19,1 millió aktív fertőzött van, ebből 19,1 millió enyhe, míg 38ezer (!) súlyosabb. Világszinten!

[link]

Mellesleg ezer éve köztudott, hogy mesterséges vírus és célja van.

2022. júl. 5. 21:07
 13/34 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ne menj. Nehéz döntés, és érzelmileg biztosan zavar majd, De ! Nem tudhatjuk, kit hogyan befolyásol ez a betegség. Ismertem olyat aki észre se vette, és olyat is aki már nincs közöttünk. Lehet 1%, de nem tudhatod, melyik családtagod lenne abban az 1%ban.

Ezzel őket véded, ha később átgondolják, remélhetőleg megértik.

Másrészt én is utalom a maszkot stb, nagyon unom már az egészet, de elég volt végig nézni 1 ismerős halálát ahhoz, hogy rajojjek, nem mindenki viseli könnyen, sőt. Azóta én is féltem

A nagyszüleim, nagyon ritkán látom őket és nagyon rossz, mert 90 évesek, bármikor lehet az utolsó találkozás, mindig attól rettegek, hogy megtörténik, de ha igen, ne miattam történjen …

2022. júl. 5. 21:24
 14/34 anonim ***** válasza:
75%

Ne menj el, útközben is és a temetésen is rengeteg embert megfertőzhetsz. Lehetnek köztük idősebbek is akik vagy olyano akiknek van alapbetegsége (nem fertőző) ésnehezebben gyógyulnának meg ha elkapnák.

Amikor meggyógyultál és szeretnél menj ki a sírhoz. Illetve ha ez fontos neked a temetés időpontjában, otthon is gyújthatsz egy gyertyát. Helyileg mindegy, hogy hol gyászolsz ha közel álltatok egymáshoz.

Családdal ne törödj, ha meg elmennél és valaki utána szintén Covid-os lenne akkor azért piszkálnának.

2022. júl. 5. 21:49
 15/34 anonim ***** válasza:
17%
Már nincs covid! Elmehetsz nyugodtan! Hónapok óta nem olvastam egy covidos hírt sem
2022. júl. 5. 22:29
 16/34 anonim ***** válasza:
66%
Hát Én tesztre is anno busszal mentem meg haza is, a második tesztre is és az is pozitív volt még. A kutyát nem érdekelte.
2022. júl. 5. 23:20
 17/34 anonim ***** válasza:
10%
#13 1% a hivatalos, de 0,2% a valós. Mintha attól félnél, hogy a náthába belehalsz, a szeretteiddel együtt.
2022. júl. 5. 23:46
 18/34 anonim ***** válasza:
23%

#17 vagyok. Végülis alakul az Új világrend és 2030-ig több milliárd ember fog meghalni, amit ki is mondanak, de jaaaa, rettegjünk továbbra is a 0,2% halálozási rátájú, mesterséges (Vuhani denevér, ja nem, virológiai laborban készült) covidtól.

Új világrend nemzetközi konferencia:

[link]

2022. júl. 6. 00:12
 19/34 anonim ***** válasza:
33%

Én ha csak lábra tudnék állni, maszkban, távolságot tartva, esemény után szépen lelépve elmennék. Az összes javasolt oltást felvettem, többet nem igen tennék bele, főleg, hogy sokan ennél kevesebbel és betegen is flangálnak ide-oda, köpik tele a buszt… Igen, talán, lehet, hogy valakit megfertőzöl, de másik opció, hogy biztosra kihagyod a temetést, és azt később nem tudod visszacsinálni. De mondom, ez én vagyok, és én a fél életemet a mamámmal töltöttem.

Persze ha rosszul is vagy az más kérdés, az francnak se hiányzik, hogy összeess és random kórházban / kirabolva ébredj

2022. júl. 6. 00:30
 20/34 anonim ***** válasza:
27%
Ja és írom ezt úgy, hogy az első hullámban bedőltem én is az agymosásnak, maszkoztam, mikor még nem is kellett, kézfertőtlenítőztem, sőt, gumikesztyűt húztam. Azóta is szégyenlem, hogy mennyire ostoba voltam.
2022. júl. 6. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!