El kellene mennem covid fertőzötten a nagymamám temetésére? Bővebben lent...
17# 13 voltam. Ok, akkor 0,2% , végülis mindegy a mondandóm szempontjabol .
Bármibe bele lehet halni :) Tok mindegy, ha kilepsz a házas hol, ha nem, hidd el , én sem
Vagyok agymosott, sőt, tájékozott vagyok biokemiaban és biologiaban. De az embernek vannak faktorai. Adhatja egyrészt genetika, másrészt betegségek, plusz karos szokások . Mindegy kinél
Mi, attól függ, mit bír a teste. Ha több ilyen faktor össze jön, elég, és ott annyi. Tok mindegy hogy influenza, tuberkulózis vagy covid, ha az kell, akkor megvan a gyilkos kombo. Ezt a mai orvosi technológiával kb lehetetlen felismerni, és gyakorlatilag a 30 éves fitt ismerosod is bele halhat, mert mit tudom én ismeretlen betegsége van ami épp elég ehhez, hogy lebombázza az immun védekező képességet, aztán a többi teszi a dolgát és a végén mehetsz a temetésére .
Igen van új világrend, ugyan úgy mint a kapitalizmus :) Aki érdemes rá túléli. Végülis törvény szeru és a fejlődésben előnyt jelent. Sokáig én is eltettem ezt a dolgot, de aztán meghal egy közeli ismerosod, és ha vannak erzelmeid, megvisel, aztán fel fogod, hogy ezek mögött emberi lények állnak. Tudom szép mindent számokban nézni, az egyszerű, és a világ fejlődését követelni, de ha meg akarjuk őrizni az emberiség egy kis értelmi vonalat, legalább érezzük, hogy itt ugyan olyan emberi lények mentek el, mint épp te vagy én .
Másrészt tok mindegy, hogy mesterseges vagy sem, ellene tenni úgy sem tudsz :) Ha igen, hajrá :) Ahhoz nagy embernek, vagy kivételesen okosnak kell lenni, és a megoldáson gondolkodni :)
Ne menj most sehova ha meg gyogyultál akkor elmész külön temetőbe.
Én nem rég voltam beteg 10 napot voltam beteg állományba mert a munkahelyem egy szórakoztató park betegen is bejönnek az emberek már újra így sikerült meg betegednem .elment hangom levegőt alig kaptam,folyt az orrom .
Engem hat lóval sem lehetne visszatartani attól hogy elmenjek a nagymamám temetésére.
Februárban átestem és ha az ember nem prüszköl mindenkit telibe akkor azért nem úgy fertőz. Biztos hogy kocsival mennék, többiektől 2-3 méterre állnék de hogy ott lennék az biztos. Ez az utolsó útja és ha nem àllsz bele mindenki szájába hanem 2 méterre vagy a kutya nem fogja elkapni. Menj el, igaza van a családod ak. Gondolom nem túl jó a viszony a mamával ha ez a kérdés felmerül. Illetve a temetést is lehet úgy szervezni hogy ne légy karantènba addigra.
#23 Ez sajnos már nem faktorokról, meg genetikáról szól.
Nyilván együttérzek azokkal, akik a covid miatt elveszítették a szeretteiket, de meg kell érteni, hogy erről nem az embertársaid tehetnek, legalábbis nem azok, akiket nagy ívben kikerülsz, mert betegek. A covid mesterséges vírus, mesterséges hullámokkal. Célja van.
Ne a szellőtől tarts, mikor közeleg a tornádó.
2030-ig megalakul az új világrend. Többmilliárd ember fog meghalni, mert csökkenteni akarják a népességet.
Új világrend nemzetközi konferencia 2015:
Aki életben marad, azzal meg ez lesz.
15:50-től Global Future 2045, 2012, Moszkva.
Szóval ezek után megkérdezem.
Covid terén legyek együttérző, gondoljak a halottakra, de az élőkre ne, dugjam a fejem homokba és várjam karbatett kézzel, hogy az emberiséggel mit művelnek? Nekem ez nem megy.
3 méterről senkit nem fogsz megfertőzni, nem kell közel állni.
Illetve ha van jogsid próbálj kocsit kölcsönkérni hogy ott is egyedül légy.
A temetésre csak most tudsz elmenni.
Semmiképpen ne menj!
A covidosnak most is karanténban kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!