Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » El kellene mennem covid...

El kellene mennem covid fertőzötten a nagymamám temetésére? Bővebben lent...

Figyelt kérdés
Sajnos covidos lettem 5 napja, még mindig pozitív a tesztem. Családtól külön élek és ahhoz, hogy eljussak a holnap lévő temetésre, közel egy órát kellene tömegközlekednem oda is és vissza is (tényleg nem tudom máshogyan megoldani, a családom sem tud segíteni ezügyben). Tüneteim vannak, minden bizonnyal még fertőzök és nem is érzem magam annyira jól. Család felől nyomást érzek, hogy ott kellene lennem, max vegyek fel egy maszkot, amit én nem tartok felelősségteljesnek és biztonságos megoldásnak. Nyilvánvaló, hogy ha nem lennék covidos, kérdés nélkül mennék. Ti mit tennétek a helyedben? Előre is köszönöm az értékes válaszaitokat.

2022. júl. 5. 20:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
76%
Közben írtak, tehát #18-as és 20-as voltam.
2022. júl. 6. 00:33
 22/34 anonim ***** válasza:
68%
A nagymamán már nem segít hogy te ott leszel-e a temetésén, vagy sem, viszont magadon és másokon sokat segítenél azzal ha inkább otthonmaradsz betegen.
2022. júl. 6. 01:26
 23/34 anonim ***** válasza:
19%

17# 13 voltam. Ok, akkor 0,2% , végülis mindegy a mondandóm szempontjabol .

Bármibe bele lehet halni :) Tok mindegy, ha kilepsz a házas hol, ha nem, hidd el , én sem

Vagyok agymosott, sőt, tájékozott vagyok biokemiaban és biologiaban. De az embernek vannak faktorai. Adhatja egyrészt genetika, másrészt betegségek, plusz karos szokások . Mindegy kinél

Mi, attól függ, mit bír a teste. Ha több ilyen faktor össze jön, elég, és ott annyi. Tok mindegy hogy influenza, tuberkulózis vagy covid, ha az kell, akkor megvan a gyilkos kombo. Ezt a mai orvosi technológiával kb lehetetlen felismerni, és gyakorlatilag a 30 éves fitt ismerosod is bele halhat, mert mit tudom én ismeretlen betegsége van ami épp elég ehhez, hogy lebombázza az immun védekező képességet, aztán a többi teszi a dolgát és a végén mehetsz a temetésére .

Igen van új világrend, ugyan úgy mint a kapitalizmus :) Aki érdemes rá túléli. Végülis törvény szeru és a fejlődésben előnyt jelent. Sokáig én is eltettem ezt a dolgot, de aztán meghal egy közeli ismerosod, és ha vannak erzelmeid, megvisel, aztán fel fogod, hogy ezek mögött emberi lények állnak. Tudom szép mindent számokban nézni, az egyszerű, és a világ fejlődését követelni, de ha meg akarjuk őrizni az emberiség egy kis értelmi vonalat, legalább érezzük, hogy itt ugyan olyan emberi lények mentek el, mint épp te vagy én .

Másrészt tok mindegy, hogy mesterseges vagy sem, ellene tenni úgy sem tudsz :) Ha igen, hajrá :) Ahhoz nagy embernek, vagy kivételesen okosnak kell lenni, és a megoldáson gondolkodni :)

2022. júl. 6. 01:30
 24/34 anonim ***** válasza:
80%

Ne menj most sehova ha meg gyogyultál akkor elmész külön temetőbe.

Én nem rég voltam beteg 10 napot voltam beteg állományba mert a munkahelyem egy szórakoztató park betegen is bejönnek az emberek már újra így sikerült meg betegednem .elment hangom levegőt alig kaptam,folyt az orrom .

2022. júl. 6. 05:21
 25/34 anonim ***** válasza:
82%
Ha pozitív a teszted, akkor nyilván karanténban vagy, amit NEM HAGYHATSZ el, így nem is értem a kérdést.
2022. júl. 6. 08:20
 26/34 anonim ***** válasza:
82%
Van saját teszt is, nem kell ahhoz hivatalos teszt...
2022. júl. 6. 10:45
 27/34 anonim ***** válasza:
27%

Engem hat lóval sem lehetne visszatartani attól hogy elmenjek a nagymamám temetésére.

Februárban átestem és ha az ember nem prüszköl mindenkit telibe akkor azért nem úgy fertőz. Biztos hogy kocsival mennék, többiektől 2-3 méterre állnék de hogy ott lennék az biztos. Ez az utolsó útja és ha nem àllsz bele mindenki szájába hanem 2 méterre vagy a kutya nem fogja elkapni. Menj el, igaza van a családod ak. Gondolom nem túl jó a viszony a mamával ha ez a kérdés felmerül. Illetve a temetést is lehet úgy szervezni hogy ne légy karantènba addigra.

2022. júl. 6. 10:57
 28/34 anonim ***** válasza:
23%

#23 Ez sajnos már nem faktorokról, meg genetikáról szól.

Nyilván együttérzek azokkal, akik a covid miatt elveszítették a szeretteiket, de meg kell érteni, hogy erről nem az embertársaid tehetnek, legalábbis nem azok, akiket nagy ívben kikerülsz, mert betegek. A covid mesterséges vírus, mesterséges hullámokkal. Célja van.

Ne a szellőtől tarts, mikor közeleg a tornádó.

2030-ig megalakul az új világrend. Többmilliárd ember fog meghalni, mert csökkenteni akarják a népességet.

Új világrend nemzetközi konferencia 2015:

[link]

Aki életben marad, azzal meg ez lesz.

15:50-től Global Future 2045, 2012, Moszkva.

[link]

Szóval ezek után megkérdezem.

Covid terén legyek együttérző, gondoljak a halottakra, de az élőkre ne, dugjam a fejem homokba és várjam karbatett kézzel, hogy az emberiséggel mit művelnek? Nekem ez nem megy.

2022. júl. 6. 11:02
 29/34 anonim ***** válasza:
30%

3 méterről senkit nem fogsz megfertőzni, nem kell közel állni.

Illetve ha van jogsid próbálj kocsit kölcsönkérni hogy ott is egyedül légy.

A temetésre csak most tudsz elmenni.

2022. júl. 6. 11:02
 30/34 anonim ***** válasza:
80%

Semmiképpen ne menj!

A covidosnak most is karanténban kell lennie.

2022. júl. 6. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!