16 éves vagyok, és nagyszüleimmel élek együtt. Megfigyelem, hogy az ünnepek már tisztára felejtésbe merültek nálunk. Miért van ez így?
Figyelt kérdés
Nemrégen volt a születésnapom, és még tortát sem kaptam. Hétvégi napra esett, és ugyanúgy kellett kapálni a kertbe, a hétvégén füvet is nyírtam, takarítani, zsemle morzsát készíteni, stb. Szóval semmi különlegeset nem érzek. Húsvétkor se engedték el locsolkodni, tanulnom kellett. 4 feletti átlagok van. Szilveszterkor már 9 kor aludnom kell, karácsony is monoton. Közeleg a nyári szünet, amit őszintén megmondom, hogy az egész évbe ezt az időszakot utálom a legjobban.2022. jún. 5. 09:25
11/12 anonim válasza:
Mi lesz még itt ha megkezdődik a nyáriszünet.
12/12 anonim válasza:
Javaslom, hogy menj el, költözz kollégiumba! Ott nem kell füvet nyírni.
A kerti kapálást meg végképp nem értem... ha valaki nem tud már, akkor minek csinál kapálandó kertet??
A bácsitól sokat lehet tanulni ☝️
Szülinapot meg haverokkal ünnepeld. Nem kell bebaxással ünnepelni, de valami közös progi csak kijön. Meg találj magadnak párt, legyél náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!