Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Van egy 1200 db-ból álló,képes...

Van egy 1200 db-ból álló,képeslap gyűjteményem. A nagyszüleim el akarják adatni velem, hogy aztán elszedhessék a pénzt. Mivel velük élek, veszélyben érzem a gyűjteményemet. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Mivel,nehéz anyagi körülmények között élünk, nagyon be kell osztani minden fillért, ezért ők az én gyűjteményemben látják a nagyobb összeget..amiből tataroztathatnák a házat, amiből persze unokaként semmit sem kapnék(semmit nem örökölnék). Eleinte nem volt gond, amikor csak egy-két darab volt, de hogy kinőtte magát, már számolgatják magukban,hogy mennyit érhet. (Ha meg semmit, akkor ne gyűjtsem,vagy dobjam ki).

Mit tehetek, hogyan lehetne egy ekkora gyűjteményt biztonságban tudnom?

2022. márc. 25. 09:01
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
95%

#18: ha nem írtad le, honnan kéne tudnunk...???

Mellesleg, ha anyád külföldön él, és rálőcsölt a szüleire téged, akkor miért nem támogatja őket is anyagilag? Miért vannak filléres gondjaik????

Nem kerek ez a sztori.

2022. márc. 25. 11:54
 32/33 anonim ***** válasza:
91%
#22: ooops, te is leírtad már előttem... :)
2022. márc. 25. 11:54
 33/33 anonim ***** válasza:
82%
#32: hát pont erre céloztam még az elején én is....
2022. márc. 25. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!