Mi az ami hiányzik a gyűjteményedből és nem sikerült eddig beszerezni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 12:48
1/3 anonim válasza:
Nemtudom milyen gyujtemenyre gondolsz, en egyszer egy konyvsorozat egyik részét kerestem mindenfele, de végül sikerult megszerezni. :D
2/3 anonim válasza:
A Tilos rádióban egyszer hallottam egy rap-számot, ami szuper volt. Betelefonáltam, és at mondták, hogy Capleton az előadója. Végighallgattam az egész életművét, de nem ő követte el. :-)
Ugyanott volt egyszer egy hangköltészeti CD-ről néhány szám, amit szintén hiába vadásztam. Direct sound volt a címe.
Ami viszont végre meg lett: Owen Jones: Ornamentika című könyve a CSER kiadótól.
3/3 A kérdező kommentje:
Bármilyenre. Dikekt tágan fogalmaztam.
Tudom hogy a gyűjtők szenvedélyesek és kíváncsi vagyok hogy mit meg nem tennének egy darabért.
2022. jan. 28. 14:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!