Van egy 1200 db-ból álló,képeslap gyűjteményem. A nagyszüleim el akarják adatni velem, hogy aztán elszedhessék a pénzt. Mivel velük élek, veszélyben érzem a gyűjteményemet. Mit tehetek?
Mivel,nehéz anyagi körülmények között élünk, nagyon be kell osztani minden fillért, ezért ők az én gyűjteményemben látják a nagyobb összeget..amiből tataroztathatnák a házat, amiből persze unokaként semmit sem kapnék(semmit nem örökölnék). Eleinte nem volt gond, amikor csak egy-két darab volt, de hogy kinőtte magát, már számolgatják magukban,hogy mennyit érhet. (Ha meg semmit, akkor ne gyűjtsem,vagy dobjam ki).
Mit tehetek, hogyan lehetne egy ekkora gyűjteményt biztonságban tudnom?
Mondjuk nem azért, de ha tényleg ennyire szegények vagytok, akkor nem kéne minden pénzedet ebbe ölni. Inkább tegyél félre, hogy minél hamarabb saját lábra állhass.
Meg ne mutogasd. Gondolj bele milyen érzés a nagyszüleidnek, hogy ők nekik ki kell számolni minden fillért, te meg tízezreket költesz "papírdarabokra". Nekem is van egy nagyobb gyűjteményem, de basszus ha a nagyszüleimnek nem telne ételre (pláne hogy amúgy el is tartják a s_eggemet), elsüllyednék a föld alá, ha inkább magamnak vennék egy kétszázadik "haszontalan vackot" (ami csak nekem érdekes), mint hogy nekik adjam a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!