Most ezért miért én vagyok a hibás?
Nagyszüleim közül márcsak a papám él velünk egy háztartásban. A szüleim sokat dolgoznak, keveset is vannak otthon és rám hagyják a papát, 20 éves vagyok és az egyetem mellett dolgozom plusza papa ápolója is vagyok.
Papának folyton fáj a háta és a karjai ezért úgy alakítottunk mindent hogy neki ne kelljen megerőltetnie magát, szinte semmi dolga nincs csak ül a szobájába ki se mozdul mert neki fáj a háta és enni se eszik mert azt mondja nem tud a háta miatt.
A háziorvos írt neki már a hátára többféle gyógyszert, kenőcsöt de egyik se használ. Áprilisba kapott reumatológiára időpontot.
Reggelente is én megyek vásárolni a papának, mindent rám hagynak a szüleim, a papával meg semmiről nem tudok beszélgetni mert mindig panaszkodik. Fotelban ül egész nap, abba is alszik mondtam neki kicsit mozogjon akkor is rám kiabált, hogy nem tud mozogni mert fájdalmai vannak. Mit tegyek? Ameddig él a papa én leszek a bejárónője?
Ha hagyod, hoyg rád sózzák ezt a szerepet, akkor igen.De ez nem a te dolgod lenne, hanem a papa gyerekéé!
Másrészt ha valakinek fáj valamije és egyáltalán nem mozgatja, akkor csak rosszabb lesz, mozgatással javul.
Papának folyton fáj a háta és a karjai ezért úgy alakítottunk mindent hogy neki ne kelljen megerőltetnie magát, szinte semmi dolga nincs csak ül a szobájába ki se mozdul mert neki fáj a háta és enni se eszik mert azt mondja nem tud a háta miatt.
Mondd, hogy az egyetemi beadandókat azért ennél magasabb színvonalon írod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!