Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerinted irigy a mamám?

Szerinted irigy a mamám?

Figyelt kérdés
Mamáméknak van kb 15 millio forintos lakásuk. Mama 65 papa 66 éves. Dolgoztak sokat érte. 3 szoba , 1 konyha, ebédlő, nappali, WC külön, fürdő, mosókonyha, központi fűtés gáz vegyes kazán.! Na és mutattam az anyai mamának egy rokonom házát aki apám részéről rokonom és mondta :"drága jó Istenem ez a ház ez a vagyon, minden egyet az asztalra csaptak és jönnek nekik a milliók más meg gürcöl egy életen át, na nekem ne mutasd gyerekem mert felhúzódok rajta rendesen" én erre mondtam: mama de EGYSZER élünk, egyszer mindenki meghal nem viszi el senki szerintem elég az mama ha valakinek van egy rendes haza ami rendbe van , tisztán tartva van étel ital, szeretet, békesség és egészség megtudunk élni ennél több nem kell ,,,, ő válasza erre: jajj 20 éves fejjel mit tudod te fiam miket beszélsz egyszer élünk igazad van de legalább ezek élvezik a jót a gazdaságot, úgy élnek mint a grófok..
2022. febr. 19. 16:47
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
15 milliós lakás? csak egy tanyán, a mező közepén ennyi, vagy Ózd rossz negyedében.
2022. febr. 19. 17:05
 2/10 Miss Endzsi ***** válasza:
91%
Teljesen más az az életszinvonal, az átlagember el se tudja képzelni, milyen lehet úgy élni, hogy nincs gond az anyagiakkal, mindig van étel, meleg, nyaralás, pihenés, étterem, nem kell rá spórolni. A legtöbb ember megtört és gyenge, frusztrált, szomoró, nincs ereje a gyereknevelésre, aludni jár haza, dolgozik, hogy befizesse a csekket és meg tudja venni az akciós felvágottat.
2022. febr. 19. 17:05
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
3 szobás ház nem 15 millió, de ez mindegy is. Van mamádnak egy szép otthona de megállapította, hogy a gazdagok élvezik a jót és úgy élnek, mint a grófok, ezért irigy? Egy szimpla tényt mondott. Igen, mindenki tudja, hogy a gazdagok jól élnek. Vagy nem értem a kusza fogalmazásod, vagy te nem érted a mamádat.
2022. febr. 19. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

Kamu. úgy beszélsz a 60-as években járó nagyszüleidről, mintha 90 évesek lennének. Ez a korosztály nem beszél így, pláne nem mond olyat, hogy "úgy élnek, mint a grófok".

Milyen grófok? :) Az én őseim grófok voltak, én meg tök csóró vagyok.

2022. febr. 19. 17:17
 5/10 anonim ***** válasza:
1%

Bocs hogy ezt mondom, de nagyon lenézem azokat az átlag életkörülmények között élő embereket, akik a gazdagokra irigykednek. Nekik sem a semmiből lett a vagyonuk, és valószínűleg sokkal többet szenvedtek, több kockázatot vállaltak érte, mint egy átlag munkás ember. De a lehetőség mindenki előtt ott van, csak nem élnek vele, mert az már nem "kényelmes", de azért irigykedni irigykednek tovább. De hát akinek a fizetése csak annyit ér amennyi a papírra van írva, az ne csodálkozzon, hogy szegény marad. Aki érti, az érti :)

Én jelenleg csak 18 éves vagyok és átlagos családba születtem, de mégsem aggódom annyira a jövőm miatt, mert alapjaiban más a rálátásom a pénzügyi dolgokra mint sok felnőttnek, és már most ezerrel teszek érte, hogy ne kelljen egész életemben robotolnom másnak.

2022. febr. 19. 17:27
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Csak nem te vagy az, aki a az MLM bizniszben akar nyomulni? :D
2022. febr. 19. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Nem irigy, viszont igaza van.

Mellesleg egy 3 szobás lakás hol 15 millió?

2022. febr. 19. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:
77%

Persze, loptak rengeteget meg ki tudja, hogy miből lettek gazdagok, akár dillerkedés, emberekkel való kereskedés (pl közvetítő cég, aki vállalatoknak adja el a melóst), persze napi bejelentéssel foglalkoztatja a dolgozót, és a többi.

2022. febr. 19. 18:28
 9/10 anonim ***** válasza:
2022. febr. 19. 19:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Max kicsit.
2022. febr. 19. 23:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!