Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Vajon igaza van? Én már...

Vajon igaza van? Én már teljesen le vagyok törve

Figyelt kérdés

Nem olyan rég költözött hozzám a jegyesem és neki álltunk a lakás modernizàlásának. Ami régi volt azt lecsereltuk újabb darabra és ebből lett a nagy baj, ugyanis nagyanyám is velünk él egy tágas 100 négyzetméteres lakásban. A lakás az enyém, a nevemen van.

Volt egy régi majdnem 100 éves háló bútor azt is lecsereltuk mivel nekünk nem tetszett és jobban szerettünk volna egy újat, ebből aztán ki is tört a háború, nagyanyam sehogyse tudja lenyelni ezt a tényt, ami érzéseinkkel nem törődik egyáltalán, csak azt látja jónak amit kitalál a régi módi fejével. A mi meglatasainkat meg se hallgatja, azt szeretnénk hogy minden jól legyen de sajnos ez nem így van. És az a baj hogy vele se lehet leülni és nyugodtan átbeszelni a dolgokat, azt se érti meg hogy nekünk másabb az ízlésünk. Sőt még azt is mondja hogy nem létezik hogy olyan buta lenne a jegyesem hogy csak úgy le cserélte volna a régi háló bútort (antik értékű, de még jó állapotban van) ugyanis itt másra megy ki a dolog, előbb utóbb el fog hagyni, mert neki csak a lakás kellett, és majd ellenem fordítja a felújítás költségeit, én erre mondtam hogy de nekünk az a bútor egyáltalán nem tetszett, ezt pedig meg se hallgatja...

2022. jan. 11. 11:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

Erre a kérdésre emlékszem. A nagyanyád háza amit a nevedre irattak, a nagyanyád meg maradt haszonélvező. Ergo ő jófej akart lenni, hogy legyen egy ingatlan a neveden, te meg visszaélsz ezzel.

Szerintem bírd ki amíg meghal és akkor kivághatod minden cuccát, ha már ennyi hála és alázatosság nincs benned felé.

2022. jan. 11. 13:53
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy kiveszem, akkor a lakás nem a tiéd, csak a neveden van és a nagyi a haszonélvező. Ebben az esetben igencsak az ő döntése a bútorzat. Igazából, ha gondol egyet, kirak onnan a pároddal együtt.
2022. jan. 11. 15:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Meg alapból ilyen dolgok előtt illene vele is beszélni.
2022. jan. 11. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:
11%
Tipik bolond öregasszony, az én nagyanyám is ilyen.
2022. jan. 15. 08:53
 15/15 anonim ***** válasza:
23%
Elkezdik hogy milliokat ér az ő bútoruk, közbdn meg 20 ezret nem acna érte senki.
2022. jan. 15. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!