Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen ki vagyok akadva:' (...

Teljesen ki vagyok akadva:' ( Anyám ordít, de igaza van:' (?

Figyelt kérdés

Közös megegyezés szerint eladtam a telefonomat,mert már nagyon roszul működött,és a pénzből plusz a karácsonyi pénzemből veszek másikat.Apukám addig odaadta az övét nem nagy érték kb 3000ft. Lyukas volt a zsebem és kiesett valahol Aszódon. Elmondtam apumnak aki nem haragudott,de elmondta anyumnak aki akkora patáliát csapott most.

Azt mondta mindent elhagyok (ami nem is igaz,mert eddig annyi volt,hogy nyáron ellopták az irataimat a strandon meg most a telefon.) Elkezdett ordibálni,azt mondta jobb lenne,ha nem is léteznék,öljem meg magam stb.

Minden hülye k@rvának elhordott. Apum persze védett,de hiába,mivel az ő szava semmit nem ér anyáméval szemben,mert anno 1-2éve még alkoholista volt és csomó hülyeséget csinált.

Kimentem,hogy véget vessek az életemnek( fel akartam vágni az ereimet) apum utánam jött. Bementünk a szobába és mondta anyunak,meg hogy multkor begyógyszereztem magam meg vagdostam magam és anyum mondta,hogy őt nem érdekli azt csinálok amit akarok.

Valójában semmit nem akarok kérdezni,de nagyon roszsul vagyok csak sírok:(:(

Segítsetek?:'(

2009. dec. 23. 14:32
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Természetesen igaza van,hogy magyarul egy sz@r vagyok,de ezt ijen módon kellett tudomásomra hozni?
2009. dec. 23. 14:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vagdosni az ereidet.Anyukás egy kicsit hül*e(már bocs)Elvesztetted és ez van ezzel már nem csinálhatsz semmit,hagyd anyukádat ne foglalkozz vele és lassan lecsillapodik. Nem éri meg emiatt meghalni.
2009. dec. 23. 14:38
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Anyád egy degenerált önző szemétláda! Elcseszte az életét, egy gyáva sz@r, aki egy alkoholistát nem hagyott el, mert félt, hogy egyedül marad! Ezért most rajtad éli ki az agresszióját. Te még fiatal vagy, előtted az élet, és bármit elérhetsz. Ő meg irigy és tönkre akar tenni. Sz@rd le a fejét, tűzz ki magad elé célokat, hogy mit akarsz megvalósítani az életben! Tanulj jól, olvass sokat, és költözz el mielőbb otthonról! Van előtted egy gyáva szülői példa, ezért nyilván te is félsz a jövőtől, de ne tedd! Csak a bátraknak járnak sikerek, a gyávák lemaradnak mindenről! Amikor van időd, pl. nyáron, menj el dolgozni. Legyen minél több barátod, ismerkedj meg minél több emberrel. Meglátod amint a saját lábadra állsz, anyád még jobban fog utálni, mert most kihasználja, hogy függsz tőle! Amint megteheted menj el otthonról, addig pedig amíg még megteheted zárd ki a külvilágot!
2009. dec. 23. 14:40
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagy sz@r, anyád egy sz@r, hogy úgy nevelt fel, hogy te ilyeneket higgy magadról!!!!
2009. dec. 23. 14:41
 5/13 A kérdező kommentje:

15éves vagyok és lány.

Van sok sok barátom,de ő mindegyiket utálja,pedig nem is ismeri őket,de mert ennek meg annak az anyja olyan ezért ők is biztos olyanok.

Nyári melóm már van előre,mivel a szlovák nyelvet nagyon jól beszélem írtam egy cégnek tavaj nyáron, mert hirdettek,hogy diák munka szlovákokkal kell telefonon beszélni. Azt mondták jövőre hívjam fel őket újra,amint betöltöttem a 15ik életévemet.

Elköltözés sajnos nem megy,bár barátnőm mondta,hogy odaköltözhetnék édesanyja is szívesen fogad,eltartanának (már amennyire kell),de anyum akkor képes lenne rendőrséggel jönni utánam.

Apumat is sajnálom itthagyni,mivel anyum teljesne lelki terrorban tartja meg tartotta régen is,nem csoda,hogy anno az alkoholba menekült. Nővéremet is teljesne kikészítette, a pasijait utálta,pedig mindegyik rendes srác volt.Nyáron költözött el a barátjához. Ő is itthagyott:'( Persze megértem ha külön életre vágyik.

2009. dec. 23. 14:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A 2. válaszoló megmodnta a frankót, csináld azt, amit mondott, tanulj, olvass stb. hidd el, megéri, mert később, amikor felnőtt leszel okos, művelt nő elszel, lesz egy jól fizető állásod amit szeretsz, család barátok.

Anyukádról nem alkotnék véleményt, bár ez kissé durva, de anyukám is szokott annyi midnent a fejemhez vágni, ha ideges lesz akkor aztán tényleg diegbeteg, meg is pofoz stb. apukája miatt.Mert ő is úgy bánt vele és ezért anya is kissé idegbeteg lett.DE szeret engem, és rendes velem, add nekem pénzt ha vásárolni megyek, pedig nem állunk jól anyagilag, de ismer és tudja, hogy csak gyűjtöm a pénzt és soha enm költöttem el felesleges dolgokra.Viszont iylet még nem modnott, hoyg legyek öngyilkos, bár sok durva dolgot kaptam én is, hidd el.Lehet, hoyg téged is szeret anyukád, ezt csak te tudhatod, és nem iylen lelkiállapotban, mitn most vagy.

Boldog karácsonyt!Remélem lesz ez még jobb is:)

2009. dec. 23. 15:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Megint én (aki lehordta anyudat)

Mindenki a saját életéért felelős! Édesapád felnőtt ember, olyan nincs, hogy valaki az alkoholba menekül. Olyan van, hogy gyáva vagyok, hogy megoldjam a problémákat, és szembenézzek a szánalmas ki életemmel, és inkább iszom!!! Ez a gyengék és gyávák menekülése.

Nem vagyok jogász, nem tudom, hogy ha 15 évesen úgy döntesz, hogy elköltözöl, akkor anyád visszavitethet-e a rendőrséggel... Minden esetre, gondolkozz csak el ezen... Ha állandóan terrorizál, akkor minek kerestetne? Miért nem jobb neki, ha elmész? Látod, pontosan erről beszéltem... ezt élvezi, hogy téged bánthat. Irigy, hogy neked még lehet másmilyen életed, mint amilyet ő VÁLASZTOTT magának! Ő b@szta el a sajátját, neked ehhez semmi közöd!

A munkának örülök, csináld is meg! Utána a pénzt nehogy odaadd! Gyűjtögetned kéne, ha a barátnőd anyukája tényleg nagyon jó ember, akkor az ő nevére, a te hozzáféréseddel nyissatok egy bankszámlát! Tényleg csak azt tudom mondani, hogy minél előbb a saját lábadra állsz.

Keress a neten olyan oldalt, ahol van jogi tanácsadás, hogy mit tehetsz esetleg a mostani helyzetben! Lehet, hogy van olyan járható út, hogy elköltözhess otthonról! Informálódj, keresd az utat! De soha ne add fel! Anyád minden erővel azon van, hogy tönkre tegye az életedet, de amikor majd sikeres leszel és a saját lábadon állsz, kéjes mosollyal a pofáján fog megjelenni, hogy neki mi jár, mert ő nevelt fel... Na akkor kell majd kirúgni!!!

2009. dec. 23. 15:08
 8/13 anonim ***** válasza:
32%
Azt ugye tudod hogy nem a csuklódnál keresztbe kell felvágni az ereidet,hanem az egész alkarodon hosszába?Mert ha nem így csinálod akkor nem ér semmit!
2009. dec. 23. 15:08
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat:( kicsit lenyugodtam,de még mindig úgy beszél velem mint a kutyával. Most próbálok segíteni neki.Takarítunk. Most megyek neki boltba.

Utolsó: kösz a tippet:| Tudom hülyeség volt ez a vagdosás,soha többé nem teszek ijet

2009. dec. 23. 15:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Héhéhééééé ésszel legyél.Nehogy kárt tegyél magadban.Ilyenkor egy kiadós séta jóttesz,aztán ha ujra kezdi szardle menj el mellette.Régebben én is ezt csináltam.Nem akarok anyukádról rosszat mondani,de csak azt lehetne.Bizz magadban,hogy sikerülni fog az élet,amugy meg pár elhagyott értékért aki veszekszik az egy elmebeteg .nekem nyáron a 100 ezres bicom lopták el a cigányok,ugy hogy 3an körbeálltak és kést szoritottak a nyakamhoz.Mindent tullehet élni,csak türelem kell hozzá
2009. dec. 23. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!