Teljesen ki vagyok akadva:' ( Anyám ordít, de igaza van:' (?
Közös megegyezés szerint eladtam a telefonomat,mert már nagyon roszul működött,és a pénzből plusz a karácsonyi pénzemből veszek másikat.Apukám addig odaadta az övét nem nagy érték kb 3000ft. Lyukas volt a zsebem és kiesett valahol Aszódon. Elmondtam apumnak aki nem haragudott,de elmondta anyumnak aki akkora patáliát csapott most.
Azt mondta mindent elhagyok (ami nem is igaz,mert eddig annyi volt,hogy nyáron ellopták az irataimat a strandon meg most a telefon.) Elkezdett ordibálni,azt mondta jobb lenne,ha nem is léteznék,öljem meg magam stb.
Minden hülye k@rvának elhordott. Apum persze védett,de hiába,mivel az ő szava semmit nem ér anyáméval szemben,mert anno 1-2éve még alkoholista volt és csomó hülyeséget csinált.
Kimentem,hogy véget vessek az életemnek( fel akartam vágni az ereimet) apum utánam jött. Bementünk a szobába és mondta anyunak,meg hogy multkor begyógyszereztem magam meg vagdostam magam és anyum mondta,hogy őt nem érdekli azt csinálok amit akarok.
Valójában semmit nem akarok kérdezni,de nagyon roszsul vagyok csak sírok:(:(
Segítsetek?:'(
Figyi kicsi lány! Nem szabad feladni, ne vagdosd, ne tény Magadban kárt! Nem ér annyit az egész. Elvesztetted, ha nagyon kell, akkor pótolható, de TE PÓTOLHATATLAN VAGY! Ne foglalkozz anyukáddal, ha mondja, hadd mondja, egyik füleden be, a másikon meg ki. Én is ezt csinálom, amikor tök felesleges dolog miatt akad ki és szapul.
Szóval, csak fel a fejjel! :)
15.18-as:
szégyelld el magad, és ásd el magad jó mélyre. Pofám leszakad helyetted is...
A kérdezőnek: legyünk őszinték, anyád érzéketlen dög. Pocakjában voltál kilenc hónapig, érezte ahogy fejlődsz, mozogsz. Megszült, gondoskodott rólad, aztán 15 évesen ilyet vág a fejedhez, mert elhagytad a mobilod?? Egy ember élete nem mérhető sem pénzben, sem tárgyakban. Ezt jegyezd meg!!
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon kedvesek vagytok:)
Mindnekinek Kellemes és Békés Ünnepeket kívánok,habár Nálunk az utolsó nem jött be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!